Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο FuntCase live στο Bios

Ο FuntCase live στο Bios
Οι residents dj\'s των STFU Parties Postriper και Cubism (forthcoming 2Much Bass Rec) μαζί με τον Killemil συναντιούνται με τον Σαλονικιο Nuff (pony licks)

με σκοπό να υποδεχτούν τον επόμενο καλεσμένο τους,τον Βρετανό Funtcase της circus records!


Ο FuntCase (aka James Hazell) έχει ήδη κάνει εκρηκτική την παρουσία του στην  dubstep σκηνή , με τεράστια ποικιλία μουσικών ρυθμών, ικανούς να φέρουν τον κόσμο του σε απίστευτη εγκεφαλική διέγερση!
Από την έναρξη του επάνω στο dubstep, Ιούλιο του 09, ο FuntCase έχει σχεδιάσει τις πιο πολύπλοκες και παράλληλα μελωδικές δημιουργίες και εκτελέσεις στο χώρο του dubstep, με αποτέλεσμα η δημοτικότητά του να έχει αυξηθεί μαζικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 


Στα 6 χρόνια της καριέρας του,  έχοντας στο παρελθόν, στην παραγωγή του, πολλές Drum and Bass δημιουργίες και κυκλοφορίες κάτω από το όνομα ‘DJ DOSE’, συνειδητοποίησε την μαγεία της dubstep σκηνής, όταν έκανε τα πρώτα κομμάτια του, ‘gorilla flex’και ‘make our day’, απο έμπνευση, για φίλους του οι οποίοι τον παρότρυναν συνεχώς να δημιουργήσει στο συγκεκριμένο στυλ.

 

 

Τώρα, με μια νέα προσθήκη στο Circus Records Crew, φαίνεται ότι το δύσκολο έργο του έχει αποδώσει καρπούς, επισκέπτοντας πολλές νύχτες εκτός απο την Αγγλία και άλλες χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ρουμανία, όπου πραγματοποιεί συναυλίες με τεράστια ανταπόκριση απο τον κόσμο.

 

 

Η αξία του FuntCase έχει ήδη φανεί μέσα απο τις παραγωγές και τις δημιουργίες του που υποστηρίζονται απο ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως οι N-Type, Hatcha, Pendulum, Chase and Status, Rusko, Crissy Criss, Μίστα Jam, Trolley Snatcha, Datsik, Excision… To μέλλον φαίνεται πολύ λαμπρό για αυτό το νέο και συναρπαστικό ταλέντο.

Σχετικές ειδήσεις
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
08.12.2016 15:47
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη συναντήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 στη σκηνή του Κυττάρου για την παράσταση «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα…» που γνώρισε τεράστια επιτυχία και το 2016 κυκλοφορεί live διπλό cd.
Weekend Closing Parties @ Bolivar Beach Bar
23.09.2016 11:42
To Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε δύο Weekend Closing Parties στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2016.
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.