Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο FuntCase live στο Bios

Ο FuntCase live στο Bios
Οι residents dj\'s των STFU Parties Postriper και Cubism (forthcoming 2Much Bass Rec) μαζί με τον Killemil συναντιούνται με τον Σαλονικιο Nuff (pony licks)

με σκοπό να υποδεχτούν τον επόμενο καλεσμένο τους,τον Βρετανό Funtcase της circus records!


Ο FuntCase (aka James Hazell) έχει ήδη κάνει εκρηκτική την παρουσία του στην  dubstep σκηνή , με τεράστια ποικιλία μουσικών ρυθμών, ικανούς να φέρουν τον κόσμο του σε απίστευτη εγκεφαλική διέγερση!
Από την έναρξη του επάνω στο dubstep, Ιούλιο του 09, ο FuntCase έχει σχεδιάσει τις πιο πολύπλοκες και παράλληλα μελωδικές δημιουργίες και εκτελέσεις στο χώρο του dubstep, με αποτέλεσμα η δημοτικότητά του να έχει αυξηθεί μαζικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 


Στα 6 χρόνια της καριέρας του,  έχοντας στο παρελθόν, στην παραγωγή του, πολλές Drum and Bass δημιουργίες και κυκλοφορίες κάτω από το όνομα ‘DJ DOSE’, συνειδητοποίησε την μαγεία της dubstep σκηνής, όταν έκανε τα πρώτα κομμάτια του, ‘gorilla flex’και ‘make our day’, απο έμπνευση, για φίλους του οι οποίοι τον παρότρυναν συνεχώς να δημιουργήσει στο συγκεκριμένο στυλ.

 

 

Τώρα, με μια νέα προσθήκη στο Circus Records Crew, φαίνεται ότι το δύσκολο έργο του έχει αποδώσει καρπούς, επισκέπτοντας πολλές νύχτες εκτός απο την Αγγλία και άλλες χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ρουμανία, όπου πραγματοποιεί συναυλίες με τεράστια ανταπόκριση απο τον κόσμο.

 

 

Η αξία του FuntCase έχει ήδη φανεί μέσα απο τις παραγωγές και τις δημιουργίες του που υποστηρίζονται απο ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως οι N-Type, Hatcha, Pendulum, Chase and Status, Rusko, Crissy Criss, Μίστα Jam, Trolley Snatcha, Datsik, Excision… To μέλλον φαίνεται πολύ λαμπρό για αυτό το νέο και συναρπαστικό ταλέντο.

Σχετικές ειδήσεις
Weekend Closing Parties @ Bolivar Beach Bar
23.09.2016 11:42
To Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε δύο Weekend Closing Parties στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2016.
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
The Baboons vs The Bullets live στο Gagarin 205
16.08.2016 15:56
Οι Baboons και οι Bullets συναντιούνται στο Gagarin 205 για ένα μεγάλο live αφιερωμένο στο ροκενρόλ!
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Davadur!: Το συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά live στο Bios
11.12.2015 15:31
Το πρώτο λάιβ περφόρμανς για το Nταβαντούρι θα είναι ένα επικό λάιβ. Το παραδοσιακό συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά έρχεται από τον Έβρο για να μας ξεσηκώσει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Bios.Tesla bar.