Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

H Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Παλλάς

H Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Παλλάς
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στο Παλλάς για να συνομιλήσει, να επαναδιαπραγματευτεί και να επανασυστήσει τα πιο εμβληματικά

τραγούδια από το ρεπερτόριό της. Σε μία παράσταση που θέλει να μας αποδείξει ότι όλα μπορούν να αρχίσουν αλλιώς…

 

Από τις 18 Φεβρουαρίου και για δέκα νύχτες η Ελευθερία παίζει με το χρόνο και τις εποχές, ανασύρει τις σημαντικότερες στιγμές, ανακατεύει τις χρονολογίες και τις μνήμες για να δημιουργήσει κάτι εντελώς καινούριο. Με τις πιο δυνατές στιγμές. Με τα τραγούδια που την ξεχώρισαν. Με τα τραγούδια που εκείνη ξεχωρίζει. Με αυτά που συμμετείχε στους δίσκους άλλων. Με αυτά που ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο. Με διαφορετικές ενορχηστρώσεις και σημερινή διάθεση.

 

Όλα αρχίζουν αλλιώς… Σε μια εποχή που όλοι ξεκινάμε από την αρχή, η παράσταση αυτή έρχεται να μας εμπνεύσει να τολμήσουμε. Όπως κάνει κι εκείνη. Απέναντι σε ένα μεγάλο ρεπερτόριο, στις επιτυχίες , στην ίδια την τέχνη της. Πηγαίνει μπρος και πίσω το χρόνο προκειμένου να φτιάξει μία ολοκαίνουρια ιστορία, με τα ίδια όμως υλικά που γνωρίζουμε και αγαπάμε εδώ και χρόνια: τα τραγούδια και τη φωνή της.

 

Η Ελευθερία και οι καλεσμένοι της
Στη γιορτή του “Όλα αρχίζουν αλλιώς”, οι πιο πιστοί φίλοι της Ελευθερίας, οι δικοί της μουσικοί μεταμορφώνονται σε ανύποπτο χρόνο σε μία μπάντα του δρόμου και μας παρουσιάζουν τα πιο απρόσμενα κομμάτια, μαζί της.

18 Φεβρουαρίου – για 10 παραστάσεις. Στο Παλλάς. Με μία Ελευθερία αέρινη αλλά και γήινη, εύθραυστη όσο και δυναμική. Μία Ελευθερία μοναδική.


Concept & Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη
Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνογραφία: Μανόλης Παντελιδάκης

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο
Αλέξανδρος Κτιστάκης/ τύμπανα
Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο – πλήκτρα
Θωμάς Κωνσταντίνου/ ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας/ κιθάρες
Θέμης Νικολούδης / βιολί , τρομπέτα

Άγγελος Πολυχρόνου / κρουστά

 

Τελευταίες παραστάσεις 4 & 5, 11 & 12 Μαρτίου 2011

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Δήλο
06.07.2016 16:40
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επισκέπτεται την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 τη Δήλο για μία συναυλία κάτω από την Πανσέληνο του Ιουλίου. - αναβολή
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ιθάκη
05.07.2016 13:23
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα βρεθεί για μία συναυλία στην Ιθάκη το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
28.06.2016 17:07
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, στα πλαίσια της πρώτης τους κοινής καλοκαιρινής περιοδείας.
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία!
30.05.2016 12:29
Δυνατά… το Καλοκαιράκι! Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.