Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Καυτός Πάγος

Καυτός Πάγος
Υστερα από τη μεγάλη επιτυχία του πολυβραβευμένου έργου της Βρετανίδας Μπράιονι Λέιβερι, το Θέατρο Εξαρχείων συνεχίζει τις παραστάσεις του από τις 10 Οκτωβρίου και για δυο μήνες.

Υστερα από τη μεγάλη επιτυχία του πολυβραβευμένου έργου της Βρετανίδας Μπράιονι Λέιβερι, το Θέατρο Εξαρχείων συνεχίζει τις παραστάσεις του από τις 10 Οκτωβρίου και για δυο μήνες.

Ο Καυτός Πάγος είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ για τον πόνο, τον πόθο για ζωή, την εκδίκηση, την ελπίδα και την καταλυτική δύναμη της συγχώρεσης, γραμμένο από μία απ’ τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου θεάτρου σε 32 γρήγορες σκηνές, με εξαιρετική ευαισθησία, πάθος και άφθονο χιούμορ.

Eνα ηλιόλουστο απόγευμα η δεκάχρονη Ρόνα εξαφανίζεται. Η εξαφάνιση της συνδέει τρεις ζωές και φέρνει αντιμέτωπους τρεις ανθρώπους από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Τη μάνα του κοριτσιού, μια ψυχίατρο που μόλις έχασε τον εραστή της, κι έναν μοναχικό σίριαλ κίλερ που ψάχνει για παρέα.

Μέσα από μια σειρά γεγονότων που διαδέχονται το ένα τo άλλο με καταιγιστικό ρυθμό και ολοένα αυξανόμενη ένταση, τα τρία αυτά πρόσωπα θα κάνουν ένα μεγάλο, οδυνηρό ταξίδι που οδηγεί τελικά στο φως και τη λύτρωση.

Η μετάφραση του έργου είναι της Αννίτας Δεκαβάλλα, η σκηνοθεσία του Τάκη Βουτέρη, τα σκηνικά-κοστούμια της Εύας Μανιδάκη, η μουσική του Πλάτωνα Ανδριτσάκη και οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου

Παίζουν :Ανθή Ανδρεοπούλου, Αννίτα Δεκαβάλλα, Τάκης Βουτέρης,

INFO
Θέατρο Εξαρχείων, Θεμιστοκλέους 69
Τηλ: 210 3300879
Τιμές: 22 ευρώ, 17 λαϊκή, 14 φοιτητικό

Σχετικές ειδήσεις
Κυμβελίνος, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Εξαρχείων
21.10.2016 16:39
Στην έκτη της παραγωγή η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων παρουσιάζει στο Θέαρεο Εξαρχείων την αινιγματική περιπετειώδη κωμωδία του Σαίξπηρ «Κυμβελίνος» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.
Fuga, του Jordi Galceran, για 2η χρονιά στο Θέατρο Olvio
13.10.2016 10:38
Μετά την περσινή της επιτυχία, συνεχίζει για 2η χρονιά στο θέατρο OLVIO η «FUGA», η πιο... διεφθαρμένη κωμωδία του πολυβραβευμένου Καταλανού συγγραφέα Jordi Galceran, που είναι γνωστός και από την “Μέθοδο Gronholm” και το “Δάνειο”, από τις 14 Οκτωβρίου 2016, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
10.10.2016 13:37
Το έργο Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, του Βασίλη Παπαβασιλείου, η μεγάλη επιτυχία του Θεάτρου Τέχνης, επιστρέφει στη σκηνή της Φρυνίχου αυτή τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και για μόνο 6 παραστάσεις!
Ζευγάρια, του Χάρολντ Πίντερ στο Θέατρο Εξαρχείων
29.09.2016 14:43
Ο Τάκης Βουτέρης κι η Αννίτα Δεκαβάλλα γιορτάζουν τα 40 χρόνια του Θεάτρου Εξαρχείων, ανεβάζοντας Πίντερ για πρώτη φορά. Έναν «σύγχρονο κλασικό» συγγραφέα, απόλυτα ταιριαστό με το μέχρι τώρα ρεπερτόριο του Θεάτρου Εξαρχείων, που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, συστήνοντας στο ελληνικό κοινό σύγχρονους συγγραφείς, με έργα που ανέβαιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως το ΤΙΜΗΜΑ και άλλα έργα του Άρθουρ Μίλλερ, η ΆΓΡΙΑ ΔΥΣΗ του Σέπαρντ, η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ του Φρέιν, η ΚΥΡΙΑ ΚΛΑΪΝ του Ράιτ κ.α.
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη: η παράσταση στην Αττική
25.08.2016 16:10
Η παράσταση του πολυβραβευμένου Δήμου Αβδελιώδη, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές, συνεχίζει την περιοδεία της με παραστάσεις στην Αττική.