Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Τα Χριστούγεννα όσο μακρινά και αν φαίνονται… έρχονται! Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας βάζει στο κλίμα και παρουσιάζει δύο χορευτικές

παραστάσεις πραγματικά μαγικές! 

Δύο μαγικά παραμύθια   και ένα εντυπωσιακό μουσικό σύνολο μας προτείνουν για την περίοδο των Χριστουγέννων οι εταιρίες Golden Stage Events & State of The Art Productions σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

 


Αστέρες, σολίστ και χορευτές του Θεάτρου Bolshoi και της Aκαδηµίας Mπαλέτου Bolshoi παρουσιάζουν ένα από τα παλαιότερα  ρομαντικά παραμύθια στην ιστορία του χορού, την «Κακοφυλαγµένη Κόρη»  (στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 15-19 Δεκεμβρίου- Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) ενώ σε µια από τις πιο αγαπηµένες συνθέσεις του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι στον «Καρυοθραύστη» (στο ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 22–29 Δεκεµβρίου- Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) το άρωμα των  Χριστουγέννων παρασύρει - μέσα από τη μαγεία του μπαλέτου- μικρούς και μεγάλους φίλους!

 

 

Και αν τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σας παρασύρουν σε μια εορταστική μαγεία, τότε οι βελούδινες φωνές και η ατμοσφαιρική μουσική τους είναι σίγουρο πως θα «ανεβάσουν» τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας!

 


Ο λόγος για  τη London Community Gospel Choir (στο ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 27 & 28 Δεκεμβρίου-Αίθουσα Χρήστος  Λαμπράκης), μια χορωδία η οποία διαθέτει «...µια δύναµη µέσα της που την εκφράζει µε αληθινό πάθος και ασύγκριτα εξαιρετική ερµηνεία.» όπως έγραψαν σε μια παρουσίασή τους οι «TIMES» της Νέας Υόρκης.

 


Δυναµικός ήχος, πλούσιες αρµονίες, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, χορογραφίες, φωνητικοί αυτοσχεδιασµοί και ακροβατισµοί είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν  κατατάξει τη London Community Gospel Choir στα κορυφαία χορωδιακά συγκροτήµατα γκόσπελ παγκοσµίως!

Σχετικές ειδήσεις
Το Tango Por Dos στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.02.2017 12:20
Το Tango Por Dos, το διασημότερο τάνγκο στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα για 3 παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Σάλος της Σοφίας Μαυραγάνη επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
14.12.2016 10:09
Μετά τις sold-out παραστάσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών, η Σοφία Μαυραγάνη επιστρέφει, φέρνοντας το «Σάλο» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το πιο πρόσφατο έργο της ανατρεπτικής χορογράφου, παρουσιάζεται για μια μόνο βραδιά, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας.
Οι Κοζάκοι της Ρωσίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.10.2016 13:40
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 τον Κρατικό Χορευτικό Θίασο Ρώσων Κοζάκων.
Τango en Εros στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
18.03.2016 11:08
Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, μετά την επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζονται 3 θεματικές ενότητες TANGO (μαθήματα, show, party)!
Σπάρτακος από τα Μπαλέτα Μπολσόι σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής
07.03.2016 14:30
Ένα από διασημότερα επικά έργα του νεοκλασικού ρωσικού μπαλέτου, τον Σπάρτακο, σε μουσική Αράμ Χατσατουριάν και χορογραφία Γιούρι Γκριγκορόβιτς, θα απολαύσουν οι φίλοι του χορού την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.