Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Τα Χριστούγεννα όσο μακρινά και αν φαίνονται… έρχονται! Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας βάζει στο κλίμα και παρουσιάζει δύο χορευτικές

παραστάσεις πραγματικά μαγικές! 

Δύο μαγικά παραμύθια   και ένα εντυπωσιακό μουσικό σύνολο μας προτείνουν για την περίοδο των Χριστουγέννων οι εταιρίες Golden Stage Events & State of The Art Productions σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

 


Αστέρες, σολίστ και χορευτές του Θεάτρου Bolshoi και της Aκαδηµίας Mπαλέτου Bolshoi παρουσιάζουν ένα από τα παλαιότερα  ρομαντικά παραμύθια στην ιστορία του χορού, την «Κακοφυλαγµένη Κόρη»  (στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 15-19 Δεκεμβρίου- Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) ενώ σε µια από τις πιο αγαπηµένες συνθέσεις του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι στον «Καρυοθραύστη» (στο ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 22–29 Δεκεµβρίου- Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) το άρωμα των  Χριστουγέννων παρασύρει - μέσα από τη μαγεία του μπαλέτου- μικρούς και μεγάλους φίλους!

 

 

Και αν τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σας παρασύρουν σε μια εορταστική μαγεία, τότε οι βελούδινες φωνές και η ατμοσφαιρική μουσική τους είναι σίγουρο πως θα «ανεβάσουν» τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας!

 


Ο λόγος για  τη London Community Gospel Choir (στο ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 27 & 28 Δεκεμβρίου-Αίθουσα Χρήστος  Λαμπράκης), μια χορωδία η οποία διαθέτει «...µια δύναµη µέσα της που την εκφράζει µε αληθινό πάθος και ασύγκριτα εξαιρετική ερµηνεία.» όπως έγραψαν σε μια παρουσίασή τους οι «TIMES» της Νέας Υόρκης.

 


Δυναµικός ήχος, πλούσιες αρµονίες, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, χορογραφίες, φωνητικοί αυτοσχεδιασµοί και ακροβατισµοί είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν  κατατάξει τη London Community Gospel Choir στα κορυφαία χορωδιακά συγκροτήµατα γκόσπελ παγκοσµίως!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Καρυοθραύστης από τα Κρατικά Μπαλέτα Μόσχας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
15.11.2016 17:21
Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη τα Κρατικά Μπαλέτα Μόσχας, για να παρουσιάσουν, τον Καρυοθραύστη, την πιο συγκινητική ιστορία του κλασικού μπαλέτου!
Οι Κοζάκοι της Ρωσίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.10.2016 13:40
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 τον Κρατικό Χορευτικό Θίασο Ρώσων Κοζάκων.
Τango en Εros στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
18.03.2016 11:08
Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, μετά την επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζονται 3 θεματικές ενότητες TANGO (μαθήματα, show, party)!
Σπάρτακος από τα Μπαλέτα Μπολσόι σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής
07.03.2016 14:30
Ένα από διασημότερα επικά έργα του νεοκλασικού ρωσικού μπαλέτου, τον Σπάρτακο, σε μουσική Αράμ Χατσατουριάν και χορογραφία Γιούρι Γκριγκορόβιτς, θα απολαύσουν οι φίλοι του χορού την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το China Anhui Art Troupe στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
21.01.2016 11:04
Ένα από τα πιο φημισμένα καλλιτεχνικά συγκροτήματα της Κίνας, το China Anhui Art Troupe, επισκέπτεται την Ελλάδα για μία και μοναδική παράσταση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με χορό, παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.