Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Οι πόρτες ανοιξαν...

Οι πόρτες ανοιξαν...
Τα φώτα για το Θέατρο Badminton άνοιξαν και φέτος και λάμπουν, με όλη τους τη δύναμη αφού \"πρέπει\" να φωτίσουν τόσα σπουδαία υπέρ-θεάματα από όλο τον κόσμο! Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε και το πρόγραμμα ανακοινώθηκε επισήμως!

Τα φώτα για το Θέατρο Badminton άνοιξαν και φέτος και λάμπουν, με όλη τους τη δύναμη αφού \"πρέπει\" να φωτίσουν τόσα σπουδαία υπέρ-θεάματα από όλο τον κόσμο! Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε και το πρόγραμμα ανακοινώθηκε επισήμως!

Λίγο πριν η Christina Hoyos ανέβει στη σκηνή και κάνει την αρχή για τη φετινή σαιζόν στο Θέατρο Badminton, με το φλογερό ταγκό της, οι εκπρόσωποι του Badminton Μιχάλης Αδάμ - Διευθύνων Σύμβουλος της A.B.C.D, που έχει αναλάβει την διαχείριση του θεάτρου και Διευθυντής της ADaM Productions - και η Χαρά Χριστοπούλου - από την διαφημιστική εταιρεία Sold Out Promotion που έχει αναλάβει το σύνολο της επικοινωνίας του Badminton -, παραχώρησαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας παράλληλα και το πρόγραμμα για τη φετινή περίοδο 2007 - 2008.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν και συμμετείχαν και εκπρόσωποι των τεσσάρων εταιρειών που επέλεξαν το Θέατρο Badminton για να παρουσιάσουν τις παραγωγές τους.

Η Νατάσσα Παυλοπούλου από την Prime Art, η Τζίνα Ζορμπά από την On Stage, o Γιώργος Μουστάκας από την G.M.I Corporation και ο Σάκης Μανάφης από την Πολιτισμός και Επικοινωνία εξέφρασαν με υπέροχα λόγια και ενθουσιασμό την ευχαρίστηση τους για τη συνεργασία και φιλοξενία των παραγωγών τους σε ένα θέατρο υψηλής κλάσης, όπως το Badminton.

Και οι τέσσερις εκπρόσωποι των εταιρειών παραγωγής τόνισαν σύσσωμοι τη σπουδαιότητα να έχει η Ελλάδα ένα τέτοιο θέατρο, τόσο μεγάλο, άρτια τεχνικά εξοπλισμένο, ευέλικτο και υψηλής αισθητικής, που με την παρουσία του διαφοροποίησε τα πολιτιστικά δεδομένα σχετικά με το θέαμα .

Την συνέντευξη Τύπου έκλεισε η πιο λαμπερή παρουσία-έκπληξη, η Cristina Hoyos, η οποία διέκοψε για λίγο τις πρόβες στην αίθουσα του θεάτρου και μίλησε με τους εκπροσώπους του Τύπου, εκφράζοντας τη χαρά της που «σηκώνει την αυλαία» για φέτος σε έναν τέτοιο χώρο, ευχόμενη στο Θέατρο Badminton μια επιτυχημένη χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις
Θέατρο Πάνθεον: Οι παραστάσεις της νέας σεζόν 2016 - 2017
05.10.2016 11:57
Με μεγάλη επιτυχία έγινε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η συνέντευξη Τύπου στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ για τις φετινές παραγωγές: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι» σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.
Στης Πλάκας τις ανηφοριές: μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο Badminton
10.05.2016 10:37
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει στο Θέατρο Badminton τη μουσικοθεατρική παράσταση, Στης Πλάκας τις ανηφοριές, για μία μόνο ημέρα, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.
Ανθρώπινοι ζωολογικοί κήποι - η συνέντευξη, στο Art Factory
29.01.2016 17:10
Η Ομάδα quilombola/ physicaltheatre παρουσιάζει την παράσταση «Ανθρώπινοι ζωολογικοί κήποι – η συνέντευξη» στο Art Factory, στις 19, 20, 26, 27, 29 Φεβρουαρίου και 4, 5, 11, 12 Μαρτίου 2016, στις 9μ.μ.
Sweet Charity, του Bob Fosse στο Θέατρο Badminton
18.01.2016 14:31
Το Sweet Charity, το αριστούργημα του Mr. Musical Bob Fosse (Chicago, Cabaret, All That Jazz) έρχεται στην Αθήνα, στο Θέατρο Badminton από τις 16 Μαρτίου 2016!
Θάνος Μικρούτσικος- Νίκος Καββαδίας: Ένα
08.12.2015 17:18
H παράσταση "Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου", που «ζωντανεύει» επί σκηνής τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Badminton από 21 Ιανουαρίου, για 20 μόνο παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.