Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

The man who

The man who
θεατές του θεάτρου Πορεία θα γίνουν θεατές διαφόρων νευρολογικών δυσλειτουργιών όπως επιληψία, αφασία, αυτισμός, οπτική αγνωσία, τυφλότητα νευρολογικής αιτιολογίας κ.α. Οι ηθοποιοί της παράστασης υποδύονται εναλλάξ τους ασθενείς και τους γιατρούς.

Oι θεατές του θεάτρου Πορεία γίνονται θεατές διαφόρων νευρολογικών δυσλειτουργιών όπως επιληψία, αφασία, αυτισμός, οπτική αγνωσία, τυφλότητα νευρολογικής αιτιολογίας κ.α. Οι ηθοποιοί της παράστασης υποδύονται εναλλάξ τους ασθενείς και τους γιατρούς.

Το θέατρο Πορεία από 22 Οκτωβρίου και για οκτώ, Δευτέρες, παρουσιάζει το επιτυχημένο έργο των Peter Brook/Marie Helene Estienne, The Man Who.

Το έργο, το οποίο παρουσιάζεται στο Αθηναϊκό κοινό για τρίτη χρονιά, αναφέρεται στη λεπτή γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στους υγιείς και στους ασθενείς ανθρώπους. Πώς καταλήγουν οι ίδιοι οι γιατροί να γίνονται μαθητές των ασθενών τους.

Eνα αρκετά επιτυχημένο καστ ηθοποιών, μέσα σε 17 σύντομα επεισόδια παρουσιάζουν τη ζωή των ασθενών που πάσχουν από διάφορες νευρολογικές δυσλειτουργίες.

Η αίσθηση που μεταφέρει η παράσταση οδηγεί σε ένα κόσμο, όπου οι διαταραγμένοι άνθρωποι ήμαστε εμείς οι ίδιοι, αφού οι πάσχοντες καταφέρνουν και δημιουργούν και αναπτύσσονται μέσα από τις δυσκολίες τους.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά : Γρηγόρης Γαλάτης, Βασίλης Καραμπούλας, Μανώλης Μαυροματάκης , Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τάρλοου.

INFO
Θέατρο Πορεία: Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου, Πλατεία Βικτωρίας,
τηλ.:210 8210991(Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες)
Από 22 Οκτωβρίου έως 17 Δεκεμβρίου
Κάθε Δευτέρα στις 21:30
Τιμές Εισιτηρίων: 15 ευρώ & 13 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Κοταμανίδου, Παπαδημητρίου και Γέρου στο Studio Μαυρομιχάλη
21.02.2017 11:19
Το «Κιβώτιο», το εμβληματικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο. Ο κύκλος συζητήσεων με το κοινό συνεχίζεται, με καλεσμένες για την εικοστή συζήτηση, τρεις σημαντικές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου: Εύα Κοταμανίδου, Μάνια Παπαδημητρίου, Κάτια Γέρου. Και οι τρεις ηθοποιοί αποφοίτησαν από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και έχουν συνδέσει το όνομά τους με επιτυχίες του θεάτρου. Παράλληλα και οι τρεις έχουν αναπτύξει πολιτική δράση στην Αριστερά.
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Μιά πέτρα λάθος» στο Θέατρο Τέχνης!
13.10.2016 10:06
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πέτρα λάθος». Το Θέατρο Τέχνης δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 9.15, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Aλκμήνη
29.09.2016 11:43
Η παράσταση Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη, που ξεκίνησε στο περυσινό Off Off Athens Theatre Festival παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Ζωρζίνας Τζουμάκα, από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις.
Ανκόρ, η νέα παράσταση του Θέατρου Άττις
15.04.2016 12:54
Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες του "ΑΝΚΟΡ" της νέας παράστασης του Θεάτρου Άττις σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.
Αλληλεγγύη: Η εκδίκηση του καλού: 24 ηθοποιοί και 14 ποιητές ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες
23.03.2016 10:27
Αθήνα και Θεσσαλονίκη συντονίζονται στην ίδια εκδήλωση με το κοινό σύνθημα: «Η Αλληλεγγύη είναι η εκδίκηση του καλού». 14 ποιητές, 24 ηθοποιοί και 3 μουσικοί ενώνουν τη φωνή τους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου, 16.00-18.00.