Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Στο Σταυρό του Νότου Plus η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στο Σταυρό του Νότου Plus η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η φωνή που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια και δημιούργησε υψηλές προσδοκίες, θα εμφανιστεί στο Σταυρό του Νότου Plus μαζί με

 


τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον Θανάση Αλευρά.

Έξοδος 2. Δεύτερη δισκογραφική δουλειά και δεύτερη χρονιά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Σταυρό του Νότου Plus.

Έξοδος 2 για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία,  με ένα πρόγραμμα που ο στόχος του είναι να περάσει χωρίς συστολές και αναστολές απ’ ότι έχει αγαπήσει. Τα καινούρια της τραγούδια, τα τραγούδια από το «Έλα», νέα τραγούδια, παλιά τραγούδια, αλλά και παλιότερα. Τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα.

Στο δεύτερο αυτό μουσικό ταξίδι στον Σταυρό του Νότου Plus η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει στο πλευρό της νέους συνεργάτες όπως ο Ησαϊας Ματιάμπα - φωνή και παρουσία που δεν έχει περάσει απαρατήρητη και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις .


Έξοδος 2 όμως και για την Ελένη Γκασούκα και τον Θανάση Αλευρά. Η Ελένη Γκασούκα που είχε σκηνοθετήσει και την περσινή παράσταση αναλαμβάνει και φέτος να σκηνοθετήσει και να παρέμβει σε καίρια σημεία του προγράμματος έχοντας στο πλευρό της ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Θανάσης Αλευράς δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι έκλεψε την παράσταση πέρυσι. Και πολύ φοβόμαστε και ελπίζουμε ότι θα την κλέψει και φέτος.


Την ενορχήστρωση του προγράμματος έχει αναλάβει ένας από τους σταθερούς συνεργάτες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Ματί Παλαιολόγος και την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Χρήστος Παπαμιχάλης. Τέσσερις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί τους πλαισιώνουν: Ηλίας Παρασκευόπουλος - Τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο , Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Samuel Marlieri - σαξόφωνο.

Και κάπως έτσι συμπληρώνεται η παρέα και τα τυπικά. Πέρα από τα τυπικά, υπάρχει και το παρασκήνιο. Και το παρασκήνιο τις περισσότερες φορές έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το προσκήνιο.

Και επειδή παρέα είμαστε και περνάμε καλά και έχουμε και καλό καμαρίνι και περνάμε καλά οπότε θα περάσει και ο κόσμος καλά, δεν είναι και ντροπή να πούμε ότι περάσαμε μέχρι την υλοποίηση αυτού του προγράμματος σαν κανονικοί άνθρωποι.

Γελάσαμε πολύ, προβληματιστήκαμε πολύ, διαφωνήσαμε, φωνάξαμε, τα ξαναβρήκαμε, κουραστήκαμε, ξενυχτήσαμε, τραγουδήσαμε, κλάψαμε και ξανακλάψαμε από τα γέλια, ονειρευτήκαμε, οραματιστήκαμε, σερφάραμε ατελείωτες ώρες στο internet, ακούσαμε, απορρίψαμε, φέραμε προτάσεις και καταλήξαμε. Σε αυτό που αγαπάμε. Στο τραγούδι που αγαπάμε. Πέρα από όρια και σύνορα.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Fix Factory of Sound
15.12.2016 16:26
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound, για τέσσερις εμφανίσεις Χωρίς εξηγήσεις.
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Ακύρωση της συναυλίας των Παπακωνσταντίνου & Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων
22.09.2016 11:27
Η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Φωτεινή Βελεσιώτου σε «Κόντρα Ντουέτο»
12.02.2016 13:45
Έντεκα παρά, σαββατόβραδο. Στον γνωστό παράδρομο της οδού Πειραιώς, υπάρχει αρκετός κόσμος που περιμένει να μπει στην «Ακτή Πειραιώς» για να παρακολουθήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά προγράμματα της φετινής σεζόν. Μετά από λίγη ώρα, άλλος κόσμος έχει αποχωρήσει, ενώ άλλος δικαιώνεται και μπαίνει στην ήδη πλημμυρισμένη από το κοινό μουσική σκηνή. Λίγα λεπτά μετά τις έντεκα, οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Φωτεινή Βελεσιώτου, αρκετά συνεπείς χρονικά, βρίσκονται στις θέσεις τους και το πρόγραμμα ξεκινά. Με «κόντρα» σκηνική τοποθέτηση μεταξύ τους, οι δύο ερμηνεύτριες μας καλωσορίζουν.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Fix Factory of Sound
05.02.2016 16:42
Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα, η ανατρεπτική σύμπραξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο FIX FACTORY OF SOUND, τα Σάββατα 5, 19 και 26 Μαρτίου.