Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ας... μην μείνει μεταξύ σας

Ας... μην μείνει μεταξύ σας
Στα μέσα Οκτωβρίου η νέα κωμωδία των υπέρ-ταλαντούχων Ρήγα - Αποστόλου «Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας...» ανεβαίνει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Εσείς, μόλις την δείτε και την απολαύσετε, διαδώστε την!

Στα μέσα Οκτωβρίου η νέα κωμωδία των υπέρ-ταλαντούχων Ρήγα - Αποστόλου «Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας...» ανεβαίνει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Εσείς, μόλις την δείτε και την απολαύσετε, διαδώστε την!

Η νέα παράσταση από το συγγραφικό δίδυμο Ρήγα - Αποστόλου ψάχνεται και ψάχνει.

Μια ντίβα του θεάτρου ψάχνει την εμπορική επιτυχία και μια υπεύθυνη θεάτρου ψάχνει την ποιότητα . Δυο νέοι συγγραφείς την καλλιτεχνική καταξίωση και μια θεατρική επιχειρηματίας για απλήρωτο σεξ. Ενας «υπερμεγέθης» ζεν πρεμιέ για κορόιδα - και για τη μάνα του που την έχασε στο πόλεμο της μεταπολίτευσης. Μια νέα ηθοποιός για ρόλο, ενώ ένας νεαρός ηθοποιός για μια ευκαιρία, μια βοηθός σκηνοθέτη ψάχνει τις σημειώσεις της και ένας ντετέκτιβ για ένα θύμα και έντεκα πιθανούς δολοφόνους!

Τα παρασκήνια του λαμπερού και όμορφου κόσμου του θεάτρου και της ζωής γενικότερα, μέσα από την έμπειρη ματιά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, δοσμένα με αστείρευτο χιούμορ, τσουχτερό και έξυπνο, όπως μας έχουν συνηθίσει...

Οσα πραγματικά ψάχνει ένας καλλιτέχνης, ηθοποιός, βοηθός σκηνοθέτη, άνθρωπος του θεάτρου κατά μία γενική παραδοχή, και δεν μπορεί να τα βρει, ή τα βρίσκει, αλλά δεν είναι αυτά που είχε ακριβώς κατά νου.

Info
«Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας...»
Εναρξη: Μέσα Οκτωβρίου
Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Αγίου Μελετίου 61Α και Πατησίων
Τηλ.: 210 8640414
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα
Μουσική και τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Μαρίνος, Κατιάνα Μπαλανίκα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κώστας Σπυρόπουλος, Γρηγόρης Σταμούλης

Σχετικές ειδήσεις
Κυμβελίνος, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Εξαρχείων
21.10.2016 16:39
Στην έκτη της παραγωγή η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων παρουσιάζει στο Θέαρεο Εξαρχείων την αινιγματική περιπετειώδη κωμωδία του Σαίξπηρ «Κυμβελίνος» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.
Ένα εξοχικό παρακαλώ!, για 2η χρονιά στο Θέατρο Αθηνά
06.10.2016 11:30
Η επιτυχημένη κωμωδία Ένα εξοχικό παρακαλώ!, επιστρέφει για 2η χρονιά στο Θέατρο Αθηνά.
Το γλυκό πουλί της νιότης, του Τενεσσή Ουίλλιαμς στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
22.09.2016 16:58
Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, “Το Γλυκό Πουλί της Νιότης” του Τεννεσσή Ουίλλιαμς, ανεβαίνει στις 20 Οκτωβρίου στα Θέατρο Δανδουλάκη. Σε μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη και διασκευή/σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη, η Κάτια Δανδουλάκη και μια ομάδα καλών συντελεστών έχουν αναλάβει να παρουσιάσουν το υπέροχο αυτό έργο, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει παιχτεί.
Ένα εξοχικό παρακαλώ!, στο θέατρο Αθηνά
25.04.2016 15:06
Από 10 Ιουνίου 2016 και για όλο το καλοκαίρι, έρχεται στο θερινό Θέατρο Αθηνά η παράσταση Ένα εξοχικό παρακαλώ! σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου.
EXIT- Παρακαλώ, περιμένετε… της Πηνελόπης Χριστοπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον
07.04.2016 14:18
Ο μονόλογος «EXIT–Παρακαλώ, περιμένετε» της Πηνελόπης Χριστοπούλου, συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Ανοιχτής Σκηνής 2016, το τριήμερο 15, 16 & 17 Απριλίου 2016.