Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Home, sweet home...

Home, sweet home...
Το Booze cooperativa παρουσιάζει μία παράσταση για... σπίτι! Το House, μία θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το θεατρικό έργο του Κυριάκου Κατζουράκη «Τέμπλο, Οίκος Ανοχής», από την ομάδα Σλάτς.

Το Booze cooperativa παρουσιάζει μία παράσταση για... σπίτι! Το House, μία θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το θεατρικό έργο του Κυριάκου Κατζουράκη «Τέμπλο, Οίκος Ανοχής», από την ομάδα Σλάτς.

Τρεις γυναίκες και ένας μουσικός. Η απομόνωση, η βία, ο έρωτας, η ευχαρίστηση και η ζωή αποτελούν καθημερινές βιωματικές εμπειρίες.

Η καθημερινότητα των τριών γυναικών πλαισιώνεται από τον μουσικό . Μία καθημερινότητα που περιορίζεται σε ένα χώρο. Το σπίτι, the House... Και ο μουσικός είναι ο μόνος τρόπος διαφυγής.

Info
House, από την ομάδα Σλάτς
Booze coopertiva, Κολοκοτρώνη 57
Από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Συντελεστές: Μαρίνα Βρόντη, Κάτια Γκουλιώνη, Γιώργος Μπακαλάκος, Μαρία Ταταύλαλη

Σχετικές ειδήσεις
At home at the zoo, του Edward Albee στο Θέατρο Αλκμήνη
05.01.2017 12:26
Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει από τις 21 Ιανουαρίου 2017 το έργο του Edward Albee, At home at the zoo, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.
Νεοπτολέμου Μύησις: η πρώτη θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο και το Μουσείο Μπενάκη
02.11.2016 10:53
Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει το έργο Νεοπτολέμου Μύησις, την πρώτη θεατρική παράσταση στο Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Εθνικό Θέατρο, με τίτλο Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο.
Phone home: Μία θεατρική παράσταση σε Αθήνα, Λονδίνο και Μόναχο
20.09.2016 17:32
Τρία θέατρα σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις (Αθήνα, Λονδίνο και Μόναχο) δημιουργούν μια κοινή σπονδυλωτή παράσταση, η οποία παίζεται την ίδια στιγμή στις τρεις πόλεις, με τους θεατές κάθε θεάτρου να βλέπουν ένα μέρος της κάθε ιστορίας.
Ελιξίριον Τσέχωφ από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Αίγιο
09.06.2016 12:07
Το «Άρμα Θέσπιδος», το θεατρικό σχήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τη θεατρική παράσταση «Ελιξίριον Τσέχωφ», ταξιδεύει στο Αίγιο, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 9.15, όπου θα δώσει παράσταση, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”.
Holy Beat: εμπνευσμένη από το Ουρλιαχτό του Γκίνσμπεργκ στο Bios
29.02.2016 12:15
Το Bios φιλοξενεί το Holy Beat, μια παράσταση εμπνευσμένη από το Ουρλιαχτό του Άλλεν Γκίνσμπεργκ.