Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Δίπλα στο ποτάμι: Παράταση μιας παράστασης για τον Μίλτο Πασχαλίδη

Δίπλα στο ποτάμι: Παράταση μιας παράστασης για τον Μίλτο Πασχαλίδη
Παράταση μιας εμφάνισης για τον αγαπημένο τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη ο οποίος ολοκληρώνει τις

συναυλίες του στη Μουσική σκηνή \"Δίπλα στο ποτάμι\". Έτσι όσοι δεν είδαν ακόμα τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, θα έχουν μία ευκαιρία το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης που συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας, θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα με πιο ηλεκτρική διάθεση.

Προσκαλεί έτσι τους «Lexicon Project» οι οποίοι ξεκινούν τον «Χειμώνα» τους στο «Δίπλα στο Ποτάμι». Ο ήχος τους, δυνατός και χαρακτηριστικός πλέον.. ενώ έκπληξη θα αποτελέσουν οι διασκευές τους σε γνωστά κομμάτια του Μίλτου Πασχαλίδη.


Σε μια καλλιτεχνική συνεργασία που υπόσχεται να μας αποδείξει ότι η ενέργεια, το πάθος και η διάθεση για πειραματισμό είναι τα απαραίτητα συστατικά της καλής μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στο Μύλος Club
26.02.2016 11:49
Η kazandb παρουσιάζει τον Μίλτο Πασχαλίδη για τρεις εμφανίσεις στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης στις Συναντήσεις με Μουσικούς στον Ιανό
13.01.2016 14:06
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον αγαπημένο τραγουδοποιό, Μίλτο Πασχαλίδη στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.
Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει: νέο διπλό cd από τον Μίλτο Πασχαλίδη
05.11.2015 16:06
Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού για τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας του Μίλτου Πασχαλίδη, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί στο τέλος Νοεμβρίου σε ένα διπλό cd με τον τίτλο «ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει».