Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Βόρεια αστέρια στη Θεσσαλονίκη

Βόρεια αστέρια στη Θεσσαλονίκη

Έπειτα από μία εκρηκτική σεζόν στο «Ρίμα για Χρήμα Tour 2» και ένα πέρασμα από το μεγαλύτερο κομμάτι της 

 

Ελλάδας, τα «Αφεντικά» του Βορρά ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν ένα μεγάλο live στη πόλη τους, τη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά!

Όποιος θέλει πρώτος να πάρει μια “γεύση” για το πως πρέπει να ακούγεται ένας rap δίσκος το 2010, θα πρέπει να παρευρεθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο κεντρικό χώρο του Block33 για να ακούσει πρώτος τα νέα κομμάτια των Βορ.Ας., μιξαρισμένα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους των τελευταίων 10 ετών!

Special guest του live θα είναι ο Εισβολέας με παλιές και καινούργιες επιτυχίες, ενώ το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν ο Diezel με Dj τον Squeezy Anks στα πικ απ!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κωνσταντίνος Βήτα live στο Club Μύλος στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 12:12
Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια: Η Κλεονίκη Δεμίρη στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
26.08.2016 12:34
Η Κλεονίκη Δεμίρη, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο εξωτερικό αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έρχεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς, για να ταξιδέψει το κοινό «Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια», σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016.
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης στη Βόρεια Ελλάδα
20.07.2016 15:58
«Όλοι ένα» Φίλα με. Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στη Βόρεια Ελλάδα!
MADAME PIAF: Tiger Lillies in Concert σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη
11.07.2016 14:36
Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies θα παρουσιάσει στις καλοκαιρινές του συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο CD του συγκροτήματος MADAME PIAF.
Η Μαρινέλλα με την Φιλαρμονική Ομόνοια Γαστουρίου Κέρκυρας στο Παλλάς
08.03.2016 16:18
Η Μαρινέλλα ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες και συμπράττει μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού.