Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Αέρα Πατέρα: Εδώ που φτάσαμε...

Αέρα Πατέρα: Εδώ που φτάσαμε...
H παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς των Αέρα Πατέρα δεν θα μπορούσε να είναι μια απλή υπόθεση

και να συνοδεύεται από μια συνηθισμένη ανακοίνωση . Έτσι οι Αέρα Πατέρα με ένα χιουμοριστικό και αναμφίβολα ξεχωριστό Δελτίο Τύπου μας ανακοινώνουν την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ «Εδώ που φτάσαμε» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010 στις 9 μμ στον ΙΑΝΟ.

Οι Αέρα Πατέρα μας ανακοινώνουν χαρακτηριστικά:

Οι Αέρα Πατέρα αισθάνονται την υποχρέωση μετά από 21 χρόνια διαρκούς παρουσίας, να διακόψουν προσωρινά τη λειτουργία τους και να αναλογιστούν:
“Που φτάσαμε;”

Ως γνωστόν οι Αέρα Πατέρα ιδρύθηκαν παράλληλα με την πτώση του Τείχους το 1989, έχοντας κατά βάση 3 θέματα να αποδείξουν:
1ον ότι, η πραγματικότητα δεν υπάρχει
2ον ότι, όλα είναι μια ιδέα
3ον ότι,

Σήμερα νομίζουμε ότι και τα τρία έχουν επιτευχθεί από το Θέαμα και τα Μήδεια ειδικότερα, αλλά όχι ακριβώς με τον τρόπο που εμείς εννοούσαμε.

Ως γνωστόν με τα ίδια υλικά που φτιάχνεις ένα όνειρο, φτιάχνεται και ένας εφιάλτης.
Ας σκεφτούμε μόνο πόσο καιρό χρειάστηκε για να πείσουνε ένα λαό ότι περνάει κρίση, μετά από τη γρίπη των χοίρων (το μη χοίρον βέλτιστον). Αποτέλεσμα, βέβαια, στο τέλος, να περάσει όντως η κρίση. Θα λέγαμε ότι οι ψηφοφόροι ήρθε η ώρα να πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους, σε συνεργασία με άλλους σκοτεινούς παράγοντες. Εμείς τι φταίμε;

“Εδώ που φτάσαμε....”
Ως εκ τούτου, οι Αέρα Πατέρα αποφασίζουν να αναστείλουν για 1 ώρα (ίσως και 1 και 15) την ύπαρξή τους, ώστε να βοηθήσουν τον πλανήτη να αναλογιστεί όχι μόνο

“Που φτάσαμε;”

αλλά και “πού πάμε;”

Μην ξεχαστούμε κιόλας, μόλις βγήκε ο νέος (6ος ή 7ος, αναλόγως index) δίσκος συμπαγής (cd) με τίτλο “Εδώ που φτάσαμε”.

Ένας δίσκος ανεξάρτητος όπως πάντα (με οτιδήποτε), αναγγέλλουμε υπερήφανα, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την MASSIVE PRODUCTIONS και θα διανεμηθεί από την Πολιτιστική Δράση, υπό την αιγίδα της Ένωσης Μουσικών Συνθετών Ελλάδας (ΕΜΣΕ).
Φανταζόμαστε θα γίνει ανάρπαστο σε όλα τα μπαλκόνια της πόλης μας και θα τύχει της αμέριστης προσοχής των περιστεριών.

ΥΓ1: Το Δελτίο Τύπου κυκλοφορεί και σε greeklish για τους αλλοδαπούς συμπατριώτες μας.

ΥΓ2: Στο δίσκο περιλαμβάνονται 14 τραγούδια, το ύφος των οποίων κυμαίνεται από αφρολαϊκά έως χιτζάζ fusion, δημοτικό ροκ, βουκολικό western, απαγγελίες του Ποιητή καθώς και τοκάτες σαμπάχ και σάμπα. Συμμετέχει η New Orlean Band Cyclown Circus – Drumbone και ο Μήτσος Πουλικάκος.

ΥΓ3: H διακοπή της λειτουργίας την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010 στις 9 μμ στον ΙΑΝΟ.

 

Σχετικές ειδήσεις
14.11.2016 11:04
Οι The xx ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης τρίτης δισκογραφικής τους δουλειάς. Το άλμπουμ ονομάζεται “I See You”, περιέχει δέκα νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου από την Young Turks και την Feelgood Records.
Ο Γιάννης Χαρούλης για μια σύναυλία στη Λάρισα
17.06.2016 15:41
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.
The Bittersweet live στο Ίλιον Plus
06.05.2016 14:44
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 οι The Bittersweet κάνουν ένα διάλλειμα από την παραγωγή της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς "The Age of New Delirium" και ανεβαίνουν στη σκηνή του Ilion plus!
GravitySays_I live στο Ίλιον Plus
08.03.2016 12:35
Οι Gravitysays_i αφού ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς (Quantum Unknown – σύντομα από την Inner Ear!) συνεχίζουν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, παρουσιάζοντας μία διαδρομή από τις παλιότερες συνθέσεις τους και ένα δείγμα από τις καινούργιες.
Οι StarWound live στο Booze
02.03.2016 15:34
Μετά την επίσημη παρουσίαση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, οι StarWound έρχονται για πρώτη φορά στο Booze την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.