Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Άγγλοι Gentleman\'s Pistols live

Οι Άγγλοι Gentleman\'s Pistols live
Η donSait Promotions παρουσιάζει το πιο ανερχόμενο αγγλικό συγκρότημα των ημερών μας, από την Rise Above Records, το οποίο θα ανέβει στην σκηνή του An club ...

για ένα εκρηκτικό live. Οι Gentleman\'s Pistols με τον hard \'n\' heavy ήχο τους βγαλμένο από τα καλύτερα αποστάγματα των \'70\'s και έναν ήδη δίσκο στο ενεργητικό τους (Widow Maker) έρχονται για να θύμισουν σε όλους μας πως είναι το αγνό και ξεσικωτικό R\'n\'R.

Μόλις πρόσφατα στις τάξεις του συγκροτήματος εντάχθηκε και ο πολύς Bill Steer (ex- CARCASS, FIREBIRD), με τον οποίο γράφουν και τον δεύτερο δίσκο τους. Οι λάτρεις του vintage ήχου θα βρουν τους νέους τους ήρωες.

Το συγκρότημα αποτελούν οι: James Atkinson - Lead Vocals, Guitar, Bill Steer - Lead Guitar, Douglas McLaughlan - Bass Guitar, Vocals, Stuart Dobbins - Drums.

Την βραδία αυτή οι δικοί μας LORD13 θα είναι και οι headliners παρουσιάζοντας μας και για πρώτη φορά τον πολυαναμενώμενο επερχώμενο δίσκο τους.

Το συγκρότημα που θα ανοίξει την βραδία θα είναι οι Χαλκιδαίοι ROUTES με τον μονολιθικό τους stoner metal ήχο. Επίσης θα μας παρούσιασουν τον νέο δεύτερο δισκο τους.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Ένα Βήμα Μπροστά live στο Faust
07.12.2016 13:50
Οι Ένα Βήμα Μπροστά, το νέο και ανερχόμενο ελληνόφωνο ατμοσφαιρικό έντεχνο ροκ συγκρότημα, κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές και το νέο τους EP όλα γράφουν.
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Dub Pistols επιστρέφουν στην Αθήνα!
07.11.2016 16:13
Το εκρηκτικό Βρετανικό dub / big beat / ska-punk σχήμα του Barry Ashworth, το οποίο φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, θα βρίσκεται για μία και μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Femmes Fatales live στο Maamaya!
11.04.2016 15:07
Το συγκρότημα “FEMMES FATALES” παρουσιάζει στο Maamaya την ξεσηκωτική μουσική παράσταση “LA FIESTA” και η γιορτή ξεκινά!
Ακύρωση - Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν live στο Σταυρό του Νότου
09.03.2016 15:17
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου ο Ζακ Στεφάνου με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Γιάννη Βενιαμίν, κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη για μια κοινή συναυλία στο Club του Σταυρού του Νότου. - Η συναυλία ακυρώνεται