Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι Άγγλοι Gentleman\'s Pistols live

Οι Άγγλοι Gentleman\'s Pistols live
Η donSait Promotions παρουσιάζει το πιο ανερχόμενο αγγλικό συγκρότημα των ημερών μας, από την Rise Above Records, το οποίο θα ανέβει στην σκηνή του An club ...

για ένα εκρηκτικό live. Οι Gentleman\'s Pistols με τον hard \'n\' heavy ήχο τους βγαλμένο από τα καλύτερα αποστάγματα των \'70\'s και έναν ήδη δίσκο στο ενεργητικό τους (Widow Maker) έρχονται για να θύμισουν σε όλους μας πως είναι το αγνό και ξεσικωτικό R\'n\'R.

Μόλις πρόσφατα στις τάξεις του συγκροτήματος εντάχθηκε και ο πολύς Bill Steer (ex- CARCASS, FIREBIRD), με τον οποίο γράφουν και τον δεύτερο δίσκο τους. Οι λάτρεις του vintage ήχου θα βρουν τους νέους τους ήρωες.

Το συγκρότημα αποτελούν οι: James Atkinson - Lead Vocals, Guitar, Bill Steer - Lead Guitar, Douglas McLaughlan - Bass Guitar, Vocals, Stuart Dobbins - Drums.

Την βραδία αυτή οι δικοί μας LORD13 θα είναι και οι headliners παρουσιάζοντας μας και για πρώτη φορά τον πολυαναμενώμενο επερχώμενο δίσκο τους.

Το συγκρότημα που θα ανοίξει την βραδία θα είναι οι Χαλκιδαίοι ROUTES με τον μονολιθικό τους stoner metal ήχο. Επίσης θα μας παρούσιασουν τον νέο δεύτερο δισκο τους.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Femmes Fatales live στο Maamaya!
11.04.2016 15:07
Το συγκρότημα “FEMMES FATALES” παρουσιάζει στο Maamaya την ξεσηκωτική μουσική παράσταση “LA FIESTA” και η γιορτή ξεκινά!
Ακύρωση - Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν live στο Σταυρό του Νότου
09.03.2016 15:17
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου ο Ζακ Στεφάνου με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Γιάννη Βενιαμίν, κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη για μια κοινή συναυλία στο Club του Σταυρού του Νότου. - Η συναυλία ακυρώνεται
Οι Imitate your mother live στο Faust
17.12.2015 16:35
Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother”, επιστρέφουν στο Faust την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, για ένα ακόμα εκρηκτικό live.
Soundsystem Bassmas: Dub Pistols feat Rodney P @ six d.o.g.s
17.12.2015 13:46
Ο Godfather της Βρετανικής Hip Hop Rodney P κι ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, Barry Ashworth, θα βρεθούν στη σκηνή του Six D.O.G.S το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 σε ένα Holly, Jolly Bassmas Soundsystem.
Davadur!: Το συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά live στο Bios
11.12.2015 15:31
Το πρώτο λάιβ περφόρμανς για το Nταβαντούρι θα είναι ένα επικό λάιβ. Το παραδοσιακό συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά έρχεται από τον Έβρο για να μας ξεσηκώσει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Bios.Tesla bar.