Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Σταυρός του Νότου Club - Ορέστης Ντάντος

Σταυρός του Νότου Club - Ορέστης Ντάντος
Το Club του Σταυρού του Νότου παρουσιάζει τον Ορέστη Ντάντο για τέσσερις εμφανίσεις από την …

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις: 26/09, στις 3, 10 και 17 Οκτωβρίου.


Ο νεαρός μουσικός και τραγουδοποιός Ορέστης Ντάντος ζωντανά σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με τραγούδια από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ (όπως «Θα πάω όταν γουστάρω» & «Συνεργεία παντού») καθώς και νέα ανέκδοτα τραγούδια.  

Ο Ορέστης Ντάντος έκανε αίσθηση από τα πρώτα κιόλας βήματά του στην ελληνική μουσική σκηνή , συμπληρώνοντας τη νέα αυτή γενιά μουσικών και τραγουδιστών που τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει έναν αέρα αισιοδοξίας για το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού.

Με μουσικές σπουδές και επιθυμία να ασχοληθεί σοβαρά με τον χώρο του τραγουδιού, μας παρουσίασε το 2009 την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς» από την Ακτή σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου .

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στη Βεντέτα
01.02.2016 12:27
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας αμέσως μετά τις επιτυχημένες τους παραστάσεις στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου, ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη, για τέσσερις εμφανίσεις στη θρυλική μουσική σκηνή Βεντέτα!
Ο Ορέστης Ντάντος στο Club του Σταυρού του Νότου
18.01.2016 15:37
Μετά την κυκλοφορία του τρίτου του δίσκου «Θα το ‘κανα ξανά» και τη θερμή υποδοχή του πρώτου single «Ανοιχτά» από κοινό και ραδιόφωνα, ο Ορέστης Ντάντος επιστρέφει μετά από χρόνια στον Σταυρό του Νότου.
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Σταυρό του Νότου Club
12.01.2016 14:15
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας μαζί για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταυρού του Νότου!