Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Archive ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Οι Archive ταξιδεύουν στην Ελλάδα
Περίπου ένα χρόνο μετά την τριπλή εμφάνισή τους στην Ελλάδα, οι Archive επιστρέφουν με πέντε συναυλίες για το αγαπημένο του κοινό ...

To 2009 οι Archive, των οποίων η σχέση με το ελληνικό κοινό είναι μακράν από τις μακροβιότερες και πιο ζεστές, ήρθαν για τρείς sold out συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Αυτή τη φορά η κυριαρχία των Archive επεκτείνεται! Πέρα από την πρωτεύουσα, την συμπρωτεύουσα και την 3η μεγαλύτερη πόλη, το σχήμα που τόσο αγαπήσαμε θα επισκευτεί για πρώτη φορά την Λάρισα και τη Κρήτη.

Το επιστέγασμα όμως τις περιοδείας αυτής, η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι τώρα από ξένο σχήμα, είναι η συναυλία της Αθήνας ή οποία μάλιστα θα μαγνητσοκοπηθεί για επερχόμενο live DVD!

Από το 2002 οπότε αρχίζει η σχέση των Archive με την Ελλάδα, αφού την χρονιά εκείνη εμφανίζονται σε ένα κατάμεστο «Φως», μέχρι σήμερα έχουμε υποδεχθεί τους Archive σε διάφορους συναυλιακούς χώρους. Το 2004 σε μία εξαιρετική συναυλία σε ένα γεμάτο Θέατρο Λυκαβηττού, το 2005 με 2 sold out εμφανίσεις, αυτή τη φορά στο Gagarin 205 στην Αθήνα και το Vilka Live Stage στην Θεσσαλονίκη, το 2006 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη και στο Fuzz και τελικά το 2009 οπου πραγματοποιούν ένα συναυλιακό hat-trick αφού κανούν sold out το Θέατρο Badminton στην Αθήνα, το Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη και την Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Συνολικά από την πρώτη τους εμφάνιση στην χώρα εκτιμάται ότι 19.000 άνθρωποι έχουν συμμετάσχει στην μυσταγωγία που λέγεται συναυλία των Archive.

Επιπλέον σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα προστείθονται και οι Client, το γυναικείο μινιμαλιστικό electro τρίο από την Μεγ. Βρετανία οι οποίες θα μας μαγέψουν με την ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση τους και την όμορφα ιδιαίτερη μουσική τους.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Xylouris White επιστρέφουν στην Ελλάδα!
10.02.2017 16:47
Οι Xylouris White επιστρέφουν στην Ελλάδα, για μία συναυλία στο Ίλιον Plus, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte
04.07.2016 17:11
Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Οι Γερμανοί kraut rockers Camera σε mini ελληνική περιοδεία
31.03.2016 15:41
Οι Βερολινέζοι Camera επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, μετά από την δυναμική εμφάνιση τους στο Plissken Festival του 2012.
Οι Graveyard live τον Ιούνιο στο Gagarin 205
29.02.2016 16:31
Επιτέλους! Τρία χρόνια μετά το θριαμβευτικό sold out στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Graveyard επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205, το Σάββατο 25 Ιουνίου.