Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Leto Ensemble σε μια ξεχωριστή βραδιά

Οι Leto Ensemble σε μια ξεχωριστή βραδιά
Οι Leto Ensemble ένα διακεκριμένο γκρουπ που εκτελεί με φλάουτο, κλαρινέτο και πιάνο διάφορες

ορχηστρικές συνθέσεις, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 20 Αυγούστου στο Cine Orfeas στο πλαίσιο του Sani Festival.  Με κλασική παιδεία, τα μέλη του έχουν δώσει ρεσιτάλ στη Βρετανία και σε άλλες χώρες, σε σκηνές όπως Royal Festival Hall, St. Martin-in-the-Fields, Barbican, St. John Smiths Square, St. James Piccadilly και Royal Albert Hall.

Στόχος τους είναι να εξερευνήσουν και να προωθήσουν ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου που θα περιλαμβάνει παλιά και σύγχρονα έργα. Το γκρουπ αποτελούν οι Klio Blonz (φλάουτο), Shelley Levy (Κλαρινέτο) και Gareth Owen (Πιάνο).

Σχετικές ειδήσεις
Το Ensemble Musikfabrik ερμηνεύει Harry Partch στη Στέγη
08.02.2017 16:44
Για μία μόνο βραδιά, το Ensemble Musikfabrik, σύνολο εστιασμένο στην καλλιτεχνική καινοτομία, θα βρεθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, όπου θα ξαναζωντανέψει το συναρπαστικό έργο του Αμερικανού συνθέτη Χάρυ Παρτς!
Πράξεις για 5 από το Ventus Ensemble στις Άλλες Παράλληλες
06.02.2017 16:40
Την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου το σύνολο Ventus Ensemble συμμετέχει στις Άλλες Παράλληλες του Πόρτα με μια ξεχωριστή συναυλία δωματίου στην οποία θα παρουσιαστούν τα κουιντέτα για πνευστά και πιάνο των Μότσαρτ και Μπετόβεν, ενώ παρεμβάλλεται το κουιντέτο ξύλινων πνευστών Sing! (2011) του Κορνήλιου Σελαμσή.
Ερωτικό βαλς: συναυλία με της Στέλλα Γαδέδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.01.2017 14:46
Η Στέλλα Γαδέδη έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να μας ταξιδέψει με μουσικές, χρώματα και ρυθμικές ελευθερίες ερμηνεύοντας έργα για φλάουτο και παρουσιάζοντας μια επιλογή από τις πρόσφατες δικές της μουσικές συνθέσεις και τραγούδια.
Οι String Theory Ensemble live στο Μουσείο Ακρόπολης
24.05.2016 17:09
Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 9 μ.μ., το Μουσείο Ακρόπολης θα φιλοξενήσει στον προαύλιο χώρο του, συναυλία του String Theory Ensemble, με ετερόκλητο ρεπερτόριο, ανθολογημένο από τις παραστάσεις του συγκροτήματος «Ένας Παράξενος Κόσμος» και «CHEAP: low – quality – high fun».
Ο Γιώργος Κοντραφούρης στις Τρίτες Παράλληλες του Πόρτα
18.03.2016 13:59
Το νέο κουαρτέτο του Γιώργου Κοντραφούρη θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Θέατρο Πόρτα, σε καινούργιες συνθέσεις του ίδιου καθώς και των άλλων μελών του κουαρτέτου.