Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ο Βαφτιστικός - Η Οπερέτα της ζωής

Ο Βαφτιστικός - Η Οπερέτα της ζωής
Το 4ο Αθηναϊκό Φεστιβάλ Αττικού Άλσους παρουσιάζει μία μουσικοθεατρική παράσταση , σε κείμενα Πέτρου Κουμπλή, ...

με τίτλο Ο Βαφτιστικός - Η Οπερέτα της ζωής , την Δευτέρα 2 Αυγούστου, στο Θέατρο Αττικού Άλσους, με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση μας ταξιδεύει με έξι ηθοποιούς, τραγουδιστές και ένα πιάνο σε μια μουσική πανδαισία με επιλογές τραγουδιών από το ξένο Μιούζικαλ Τσέπης (Life is a Cabaret, All that Jazz, Big Spender, Marie de Buenos Aires κ. ά.), καθώς και ελληνικές γνωστές μελωδίες (Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Κραουνάκη κ.ά) αλλά και τραγούδια από την παλιά ελληνική επιθεώρηση και την οπερέτα .

Η παράσταση διανθίζεται με κείμενα που συνδέουν τη μουσική και τις εποχές της.

Συντελεστές: Κείμενα: Πέτρος Κουμπλής, Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης, Σκηνικά-Κοστούμια: Ντίνος Πετράτος, Κίνηση:Μάρω Μαρμαρινού, Πιάνο: Γιώργος Κομπογιάννης.

Παίζουν: Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Τζιουβάρας, Τζούλι Τσόλκα, Τζένη Μωράκη, Μαρία Φραγκουδάκη.

Σχετικές ειδήσεις
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» σε περιοδεία
20.07.2016 16:48
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και την sold out παρουσίασή της στο Θέατρο Badminton, η μουσική παράσταση της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας με τίτλο «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» ταξιδεύει στην Ελλάδα.
Ο Δάσκαλος μας ο Σοπενχάουερ από το Μικρό Πολυτεχνείο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
01.06.2016 17:09
Το Μικρό Πολυτεχνείο και ο Κοραής Δαμάτης παρουσιάζουν το έργο: “ο Δάσκαλος μας Ο Σοπενχάουερ”, βασισμένο στα πέντε κείμενα που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του 7ου διαγωνιστικού Pocket Theatre Festival Αθηνών (Δεκέμβριος 2015), στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Μια ανάσα ζωής του Νεκτάριου Μπουτεράκου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.05.2016 16:34
Η θεατρική ομάδα “Alitexnes” παρουσιάζει το θεατρικό έργο μυστηρίου-τρόμου “Μια ανάσα ζωής” του Νεκτάριου Μπουτεράκου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 20 Μαΐου 2016.
Τα ανθισμένα παπούτσια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.05.2016 13:18
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί την παράσταση Τα ανθισμένα παπούτσια, από τη θεατρική ομάδα «Οι Μούσες των Τραυμάτων», βασισμένη σε πρωτότυπα κείμενα 6 ελλήνων συγγραφέων, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Άννας Χατζηχρήστου.
Στης Πλάκας τις ανηφοριές: μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο Badminton
10.05.2016 10:37
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει στο Θέατρο Badminton τη μουσικοθεατρική παράσταση, Στης Πλάκας τις ανηφοριές, για μία μόνο ημέρα, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.