Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βαφτιστικός - Η Οπερέτα της ζωής

Ο Βαφτιστικός - Η Οπερέτα της ζωής
Το 4ο Αθηναϊκό Φεστιβάλ Αττικού Άλσους παρουσιάζει μία μουσικοθεατρική παράσταση , σε κείμενα Πέτρου Κουμπλή, ...

με τίτλο Ο Βαφτιστικός - Η Οπερέτα της ζωής , την Δευτέρα 2 Αυγούστου, στο Θέατρο Αττικού Άλσους, με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση μας ταξιδεύει με έξι ηθοποιούς, τραγουδιστές και ένα πιάνο σε μια μουσική πανδαισία με επιλογές τραγουδιών από το ξένο Μιούζικαλ Τσέπης (Life is a Cabaret, All that Jazz, Big Spender, Marie de Buenos Aires κ. ά.), καθώς και ελληνικές γνωστές μελωδίες (Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Κραουνάκη κ.ά) αλλά και τραγούδια από την παλιά ελληνική επιθεώρηση και την οπερέτα .

Η παράσταση διανθίζεται με κείμενα που συνδέουν τη μουσική και τις εποχές της.

Συντελεστές: Κείμενα: Πέτρος Κουμπλής, Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης, Σκηνικά-Κοστούμια: Ντίνος Πετράτος, Κίνηση:Μάρω Μαρμαρινού, Πιάνο: Γιώργος Κομπογιάννης.

Παίζουν: Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Τζιουβάρας, Τζούλι Τσόλκα, Τζένη Μωράκη, Μαρία Φραγκουδάκη.

Σχετικές ειδήσεις
Η αρχή χωρίς το τέλος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
02.01.2017 14:41
Πρωτότυπη και πέρα από τα όρια του τυπικού, η μουσικοθεατρική παράσταση “Η αρχή χωρίς το τέλος”, που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στις 21:00, στην κεντρική αίθουσα “Θέατρο” του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Σχεδόν σαράντα, του Γιώργου Χατζηπαύλου για 2η χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
04.11.2016 14:31
Ο απολαυστικός Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την παράσταση Σχεδόν σαράντα, μια παράσταση stand up comedy - αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι τα σαράντα.
Μια ανάσα ζωής του Νεκτάριου Μπουτεράκου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.05.2016 16:34
Η θεατρική ομάδα “Alitexnes” παρουσιάζει το θεατρικό έργο μυστηρίου-τρόμου “Μια ανάσα ζωής” του Νεκτάριου Μπουτεράκου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 20 Μαΐου 2016.
Τα ανθισμένα παπούτσια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.05.2016 13:18
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί την παράσταση Τα ανθισμένα παπούτσια, από τη θεατρική ομάδα «Οι Μούσες των Τραυμάτων», βασισμένη σε πρωτότυπα κείμενα 6 ελλήνων συγγραφέων, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Άννας Χατζηχρήστου.