Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά Ηλία Ανδριόπουλο

Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά Ηλία Ανδριόπουλο
Την Τρίτη 20 Ιουλίου όσοι βρεθούν στο θέατρο του Αττικού Άλσους θα απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη αληθινά και αγαπημένα τραγούδια του

Ηλία Ανδριόπουλου με τον Μανώλη Μητσιά και τη Θεοδώρα Μπάκα.

Ο ίδιος ο Ηλίας Ανδριόπουλος αναφέρει για τη συναυλία:

Θα  προσπαθήσουμε να σας γνωρίσουμε την άλλη όψη της μουσικής και των τραγουδιών μου. Τη σημερινή, που το ένα μέρος της έρχεται από παλιά, επιδεικνύει αντοχή και απολαμβάνει την αγάπη σας, και το άλλο μέρος αφορά τις πιο καινούργιες συνθέσεις μου.

Μαζί, λοιπόν, με τους εκλεκτούς συνεργάτες μου τον Μανώλη Μητσιά και την Θεοδώρα Μπάκα, και τους μουσικούς, θα επιχειρήσουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, για να σας  θυμήσουμε πώς απλώνονταν τότε  οι ευαισθησίες μας μέσα από τα \"Γράμματα στο Μακρυγιάννη\", τα \"Λαϊκά Προάστια\", αλλά και πώς καταγράφονται οι  σημερινές  αγωνίες μας -  αισθητικές και άλλες -, μέσα από τις \"Ωδές\" του Ανδρέα Κάλβου, τους \"Προσανατολισμούς\" του Οδυσσέα Ελύτη και τους \"Αργοναύτες\" των Γιώργου Σεφέρη - Νίκου Γκάτσου.

Ηλίας   Ανδριόπουλος


Μουσικοί
Πιάνο: Αχιλλέας  Γουάστωρ
Βιολοντσέλο: Βαγγέλης  Νίνα
Μαντολίνο: Ηρακλής Ζάκας

Διαβάζει ο Δευκαλίων Κόμης

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ένα ταξίδι στη μουσική: Η Ζάκυνθος καλωσορίζει τον Ηλία Ανδριόπουλο
29.07.2016 11:40
Η λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» διοργανώνει ένα μουσικό αφιέρωμα στο σπουδαίο συνθέτη ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.
Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας στην Τήνο
28.07.2016 17:05
Για δέκατη χρονιά, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου», και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 μια συναυλία έντονα συναισθηματική με τίτλο «Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας», σ' έναν ατμοσφαιρικό χώρο μοναδικής ενέργειας και δυναμικής, όπως αυτός του Θεάτρου Κώστα Τσόκλη στον Κουμάρο της Τήνου.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».