Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Μαύρα Κοράλια

Μαύρα Κοράλια
Η ένατη εβδομάδα του Off off Athens παρουσιάζει το έργο Μαύρα Κοράλια, από την ομάδα Άν-δρας» των Παπαδοπούλου Νικολέτα και Μαργαρίτη Κίττυ, στο θέατρο Επί Κολωνώ για δύο ...

παραστάσεις τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουλίου. Η πρώτη εκδοχή του κειμένου δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια σεμιναρίων θεατρικής γραφής με υπεύθυνο καθηγητή τον κύριο Άκη Δήμου .

Λίγα λόγια για το κείμενο: Ένας φόνος, ένα κρεβάτι και δυο γυναίκες, που κάνουν τα πάντα για να απεγκλωβιστούν από το παρελθόν και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Θέλουν να βιώνουν τη σχέση τους άμεσα. Η φιλία, η συμπαράσταση, τα απωθημένα, η αληθινή αγάπη, η παράνοια και ο διχασμός στριμωγμένα σε ένα κελί, ψάχνουν διέξοδο διαφυγής ακροβατώντας ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην αναπαράστασή της. Πώς όμως μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί σε μια κοινωνία που κατακρίνει ό,τι διαφορετικό υπάρχει; Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν προκειμένου να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια;

Σκηνοθετική επιμέλεια: Άν-δρας, Μουσικές επιλογές: Άν-δρας, Σκηνικό: Άν-δρας, Φωτισμοί: Ελένη Κοτσώνα, Κοστούμια: Άν-δρας, Ήχος: Ράνια Ευαγγελινού, Γιώργος Σουλεϊμάν, Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής: Ελένη Κοτσώνα, Σχεδιασμός, παραγωγή Video: idcreative, Λευτέρης Κοντογιάννης
 
Παίζουν (αλφαβητικά): Κίττυ Μαργαρίτη (Λουίζα), Νικολέτα Παπαδοπούλου (Αμάντα). Συμμετέχει ο Γιώργος Σουλεϊμάν.
 
Η ομάδα ευχαριστεί πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους: Άκη Δήμου, Παύλο Δανελάτο και τη δραματική σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς».

Σχετικές ειδήσεις
Βάφ'τα μαύρα των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Λαμπέτη
30.09.2016 15:42
Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππα παρουσιάζουν στο Θέατρο Λαμπέτη από τις 6 Οκτωβρίου 2016 τη νέα του κωμωδία με τίτλο Βάφ' τα μαύρα.
Το μήλο, των Γ. Βάλαρη και Σ. Παπαδόπουλου: τελευταίες παραστάσεις σε Αττική και Πάτρα
26.08.2016 13:59
Το μήλο, η μεγάλη επιτυχία των Γ. Βάλαρη και Σ. Παπαδόπουλου ολοκληρώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία με τις τελευταίες του παραστάσεις σε Αττική και Πάτρα.
Off off Athens 8: 3η εβδομάδα παραστάσεων στο θέατρο Επί Κολωνώ
13.06.2016 14:34
Η τρίτη εβδομάδα του θεατρικού φεστιβάλ Off off Athens 8 ξεκινάει στο Θέατρο Επί Κολωνώ την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
Το Μήλο, των Γιώργου Βάλαρη & Στέλιου Παπαδόπουλου στο Θέατρο Κήπου
09.06.2016 13:14
Η μεγάλη επιτυχία των ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ & ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «ΤΟ ΜΗΛΟ», επιστρέφει σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, και στις 29 και 30 Ιουνίου 2016 θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Κήπου.
Off off Athens 8: 2η εβδομάδα παραστάσεων στο θέατρο Επί Κολωνώ
31.05.2016 16:44
Η δεύτερη εβδομάδα του θεατρικού φεστιβάλ Off off Athens 8 ξεκινάει στο Θέατρο Επί Κολωνώ την Κυριακή 5 Ιουνίου.