Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα

Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα
Στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, θα παρουσιαστεί, από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου, η μουσική παράσταση της Rinat Emanuel και του Kobi Mishal, από το Ισραήλ.

Στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, θα παρουσιαστεί, από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου, η μουσική παράσταση της Rinat Emanuel και του Kobi Mishal, από το Ισραήλ.

Στα πλαίσια της Α\' Συνάντησης Ανατολής-Δύσης με γενικό τίτλο Ανθρώπινες Χαρές - Ανθρώπινα Δεσμά, θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση «Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα» για πέντε και μόνο εμφανίσεις.

Η Rinat Emanuel έρχεται στην Αθήνα, έχοντας μια μεγάλη πορεία στο τραγούδι, το θέατρο, και το μιούζικαλ , μαζί με τον Kobi Mishal, πιανίστα και συνθέτη, που θα την συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν.

Το μουσικό δίδυμο δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται μαζί στην σκηνή καθώς τα τελευταία χρόνια παίζουν μαζί, γυρίζοντας τον κόσμο.

Στο Αγγέλων Βήμα η Rinat Emanuel εκτός από τα τραγούδια του ξεριζωμού θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια Hebrew, τραγούδια της Σιών, του ολοκαυτώματος, αλλά και νανουρίσματα και τραγούδια της αγάπης, της χαράς της ζωής .

Επίσης στις πέντε μουσικές παραστάσεις θα διανεμηθεί και η ελληνική μετάφραση των στίχων των τραγουδιών που θα ακουστούν με σκοπό το κοινό να μπορέσει έρθει πιο εύκολα κοντά τους.

Info
Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα
Rinat Emanuel και Kobi Mishal
Από Τετάρτη 18 εως Κυριακή 22 Ιουνίου, στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ και 15 ευρώ φοιτητικό

Σχετικές ειδήσεις
No name's Myth, του Μάριου Στρόφαλη στο θέατρο Αγγέλων βήμα
12.01.2017 15:36
Η μουσική παράσταση No name's Myth, του Μάριου Στρόφαλη ανεβαίνει στο θέατρο Αγγέλων βήμα.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος... στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
21.09.2016 11:51
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος..., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τους Γιάννη Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.