Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα

Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα
Στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, θα παρουσιαστεί, από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου, η μουσική παράσταση της Rinat Emanuel και του Kobi Mishal, από το Ισραήλ.

Στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, θα παρουσιαστεί, από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου, η μουσική παράσταση της Rinat Emanuel και του Kobi Mishal, από το Ισραήλ.

Στα πλαίσια της Α\' Συνάντησης Ανατολής-Δύσης με γενικό τίτλο Ανθρώπινες Χαρές - Ανθρώπινα Δεσμά, θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση «Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα» για πέντε και μόνο εμφανίσεις.

Η Rinat Emanuel έρχεται στην Αθήνα, έχοντας μια μεγάλη πορεία στο τραγούδι, το θέατρο, και το μιούζικαλ , μαζί με τον Kobi Mishal, πιανίστα και συνθέτη, που θα την συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν.

Το μουσικό δίδυμο δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται μαζί στην σκηνή καθώς τα τελευταία χρόνια παίζουν μαζί, γυρίζοντας τον κόσμο.

Στο Αγγέλων Βήμα η Rinat Emanuel εκτός από τα τραγούδια του ξεριζωμού θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια Hebrew, τραγούδια της Σιών, του ολοκαυτώματος, αλλά και νανουρίσματα και τραγούδια της αγάπης, της χαράς της ζωής .

Επίσης στις πέντε μουσικές παραστάσεις θα διανεμηθεί και η ελληνική μετάφραση των στίχων των τραγουδιών που θα ακουστούν με σκοπό το κοινό να μπορέσει έρθει πιο εύκολα κοντά τους.

Info
Σαλονίκη - Ιερουσαλήμ - Τελ Αβίβ - Αθήνα
Rinat Emanuel και Kobi Mishal
Από Τετάρτη 18 εως Κυριακή 22 Ιουνίου, στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ και 15 ευρώ φοιτητικό

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Τάνγκο για τρεις στη Galerie Δημιουργών
28.01.2016 13:30
Στη νέα μουσική παράσταση «Τάνγκο για τρεις» που θα παρουσιαστεί στις 30 Ιανουαρίου 2016 στη Galerie Δημιουργών, η συνθέτρια Τατιάνα Μανωλίδου (φωνή-πιάνο) και ο συνθέτης Μηνάς Μπόγρης (κιθάρα-φωνή), συνδυάζουν τις διαφορετικές μουσικές τους διαδρομές και παρουσιάζουν νέα τραγούδια τους, σε στίχους Θανάση Σάλτα και Μιχάλη Μπρούζου.
Μια εποχή στην κόλαση, από τον Γιώργο Χριστιανάκη σε επανάληψη στο Τριανόν
05.01.2016 10:53
Η μουσική παράσταση λόγου του Γιώργου Χριστιανάκη «Μια Εποχή στην Κόλαση», συνεχίζει την περιοδεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μετά τις sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Λευκωσία και Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί και πάλι στο Κινηματοθέατρο Τριανόν, μόνο για δύο βραδιές, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.