Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Σωκράτης Μάλαμας – Έξω

Σωκράτης Μάλαμας – Έξω
Η νέα δισκογραφική δουλειά του Σωκράτη Μάλαμα με τίτλο, Έξω, αποτελεί το πρώτο live CD και DVD στη δισκογραφία του Σωκράτη Μάλαμα και αποτυπώνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων του μεγάλου

αυτού τραγουδοποιού. Ο Σωκράτης Μάλαμας μετρά πάνω από μια εικοσαετία στη δισκογραφία και στους συναυλιακούς δρόμους, με εντελώς προσωπικό στίγμα και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς ακροατές.

Κάθε συναυλία του, ένα μείγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά και μια γιορτή, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.


Τα δύο πρώτα CD στο 4πλό CD, περιλαμβάνουν ζωντανές ηχογραφήσεις από τις περσινές συναυλίες του Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων της Αθήνας και το Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης ενώ τα δύο επόμενα είναι ζωντανές ηχογραφήσεις με όλους τους μουσικούς στο στούντιο Royal Alzheimer Hall στη Θεσσαλονίκη.

Το διπλό DVD περιλαμβάνει πλούσιο οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναυλίες (το 1ο) και το στούντιο Royal Alzheimer Hall (το 2ο). Τέλος η ολοκληρωμένη έκδοση περιλαμβάνει σε ένα καλαίσθητο BOX όλα τα παραπάνω, δηλαδή το τετραπλό cd και το διπλό dvd.  

Εξήντα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα - και κάποια του Θανάση Παπακωνσταντίνου . Για πρώτη φορά σε άλμπουμ, τα: «Κίρκη» και «Πουλί σε δέντρο αρχοντικό» με τη φωνή του Σωκράτη.

Στο τραγούδι μαζί του η Μαρίνα Δακανάλη. Παίζουν οι: Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά), Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσο, φωνητικά), Νίκος Παραουλάκης (νέι, κιθάρα), Φώτης Σιώτας (βιολί, φωνητικά), Κυριάκος Ταπάκης (μπουζούκι, λαούτο).    

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και τον ακολουθεί εδώ και δύο δεκαετίες με ένταση και πάθος. Το «Έξω» κλείνει μέσα του ένα κομμάτι αυτής της απίστευτης ενέργειας που ανταλλάσσεται ανάμεσα στον Σωκράτη και το κοινό σε κάθε συναυλία του.  

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου
12.01.2017 11:47
Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 15:55
Κοινή παραδοχή. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
17.08.2016 10:24
Ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους φίλους του κορυφαίους μουσικούς έρχεται στη Σαντορίνη και το Εργοστάσιο Τεχνών για την πιο διαδραστική συναυλία, στις 29 Αυγούστου 2016.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.