Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

1η διεθνής έκθεση χορού ΕxpoDanceShow

1η διεθνής έκθεση χορού ΕxpoDanceShow
Η 1η Διεθνής ‘Εκθεση Χορού ΕxpoDanceShow είναι γεγονός! Θα διεξαχθεί  από τις 18 έως 20 Ιουνίου 2010 στην αίθουσα Tae Kwon Do του Κλειστού Σταδίου Φαλήρου και αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από

Τους ανθρώπους του χορού.

Ο  χορός και η μουσική είναι καλλιτεχνικές δημιουργίες που συνδέονται άμεσα με το φυσικό περιβάλλον , την κοινωνία, την ιστορία και τον πολιτισμό. Αποτελούν συλλογική μορφή έκφρασης και συναισθημάτων ενώ ταυτόχρονα, εξυπηρετούν την ανάγκη του ανθρώπου για ψυχαγωγία, άσκηση του σώματος μέσω της κίνησης, καλλιέργεια της ψυχής και γενικότερα αλλαγή του τρόπου ζωής και διασκέδασης

Η  ΕxpoDanceShow  είναι μία πρωτοποριακή έκθεση στους τομείς του Χορού, της Μουσικής, της Άθλησης, της Ένδυσης και Υπόδησης, της Υγείας,  Διατροφής   & Ομορφιάς,  Εξοπλισμού,  Οργάνων  και συναφών Υπηρεσιών. Διοργανώνεται με σκοπό να συμβάλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων - εκθετών που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς, να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες μέσω των παράλληλων εκδηλώσεων και  να αναδείξει τον χορό και τη μουσική ως μία μορφή τέχνης, παιδείας και πολιτισμού.

Η έκθεση απευθύνεται στο ευρύ κοινό που αναζητά αλλαγή του τρόπου ζωής και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κοινό τόπο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου, του καλλιτεχνικού κόσμου και των ιδιωτών,  για συνεργασία, επικοινωνία, εκπαίδευση, ενημέρωση, ψυχαγωγία, διασκέδαση και  απόδραση από τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Παράλληλα με την έκθεση προγραμματίζονται εκδηλώσεις  (μουσική, χορός, επιδείξεις, σεμινάρια , προβολές, διαγωνισμοί, εντυπωσιακά shows και parties), οι οποίες  θα αποτελέσουν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όλων των ηλικιών, παιδιών, νέων, ηλικιωμένων καθώς και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Οι εκθέτες που θα λάβουν μέρος στην έκθεση προέρχονται από τους εξής επαγγελματικούς χώρους:

Σχολές Χορού, Μουσικές σχολές, Health & Fitness, Μόδα, Ομορφιά, Εμπορικά καταστήματα, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, χώροι εκδηλώσεων, καλλιτεχνικά σχήματα, φορείς, ομοσπονδίες – σύλλογοι.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν και πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως: ετήσιες εκδηλώσεις σχολών και σεμινάρια χορού, επίδειξη μόδας, προβολές ειδικών χορευτικών trailers, διαγωνισμός χορού νέων ταλέντων, απονομές βραβείων, ειδικές παραστάσεις – χορογραφίες σχολών χορού, special shows και after parties.


Σχετικές ειδήσεις
Το
13.02.2017 11:53
Δέκα χρόνια πορείας στο ελληνικό θέατρο γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι η «5η Εποχή Τέχνης», ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του 2016.
Οι Δαιμονισμένοι του Ντοστογιέφσκι στη σκηνή Κοτοπούλη - Rex του Εθνικού Θεάτρου
17.01.2017 12:25
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει -σε σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική του Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή Θοδωρή Αμπαζή- μια παράσταση βασισμένη στο κορυφαίο μυθιστόρημα του Ντοστογιέφσκι, Οι Δαιμονισμένοι.
Το πρόγραμμα της  Β’ σκηνής Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας για τη νέα σεζόν
22.09.2016 13:52
Η Kart Productions, η σκηνοθέτης Μαρία Ξανθοπουλίδου και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς, αναλαμβάνουν για τη χρονιά που μας έρχεται τη Β΄σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας και παρουσιάζουν ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο με βασικό άξονα θεατρικές παραστάσεις αλλά και παράλληλες δράσεις μουσικής, χορού, video art και σεμιναρίων.
Ραντεβού στη Μικρή Επίδαυρο!
14.06.2016 12:27
Το πρόγραμμα της «Μικρής Επιδαύρου», που φέτος εκτείνεται από 1η έως 30 Ιουλίου, περιλαμβάνει έξι ενδιαφέρουσες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το φιλοθεάμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει: Δύο συναυλίες ελληνικής μουσικής, μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, δύο ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις και μία θεατρική "έκπληξη" ...από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
Ο Στάθης Λιβαθινός συνεχίζει στο Εθνικό Θέατρο
12.05.2016 16:37
Ανανεώθηκε η θητεία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και του Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.