Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Λάκης Παπαδόπουλος - Της νύχτας τα ηχεία, ΕΜΙ

Λάκης Παπαδόπουλος - Της νύχτας τα ηχεία, ΕΜΙ
Διπλό cd που περιλαμβάνει τριάντα πέντε του Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ (για τους παλαιότερους), αυτού του ...χαμαιλέοντα της ελληνικής μουσικής που μπορεί με την ίδια ευκολία να γράψει από rock \'n\' roll έως λαϊκό και από rock έως bossa nova και jazz.

Eδώ λοιπόν βρισκόμαστε σε μια συλλογή γνωστών και λιγότερο γνωστών τραγουδιών του Λάκη Παπαδόπουλου που μεταξύ άλλων τα ερμηνεύουν οι Αρλέτα, Γλυκερία, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Σάκης Ρουβάς (!!!), Ισιδώρα Σιδέρη, Onirama, αλλά και ο ίδιος.

Επίσης υπάρχει και η νέα του συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο, «Της νύχτας τα ηχεία», που έδωσαν τον τίτλο σε αυτή τη συλλογή.

Ο Λάκης είναι διαχρονική αξία. Εχει συντροφεύσει τα πάρτι μας, τους έρωτές μας, τις κοπάνες από σχολείο. Σήμερα δεν μπορεί παρά να συνοδεύει και την βολεμένη μας ζωή, όπου για... κουρσάροι ξεκινήσαμε και... γυριστρούλες καταλήξαμε.

Σχετικές ειδήσεις
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
27.04.2016 17:02
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Η ώρα των τρελών: Αρλέτα & Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
25.04.2016 12:03
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 7 Μαΐου 2016 και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...
Ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντά τη Γιοβάννα στο Half Note
19.02.2016 13:30
Ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντά για πρώτη φορά την σπουδαία ερμηνεύτρια Γιοβάννα με την αξεπέραστη φωνή στη σκηνή του Half Note.