Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Λάκης Παπαδόπουλος - Της νύχτας τα ηχεία, ΕΜΙ

Λάκης Παπαδόπουλος - Της νύχτας τα ηχεία, ΕΜΙ
Διπλό cd που περιλαμβάνει τριάντα πέντε του Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ (για τους παλαιότερους), αυτού του ...χαμαιλέοντα της ελληνικής μουσικής που μπορεί με την ίδια ευκολία να γράψει από rock \'n\' roll έως λαϊκό και από rock έως bossa nova και jazz.

Eδώ λοιπόν βρισκόμαστε σε μια συλλογή γνωστών και λιγότερο γνωστών τραγουδιών του Λάκη Παπαδόπουλου που μεταξύ άλλων τα ερμηνεύουν οι Αρλέτα, Γλυκερία, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Σάκης Ρουβάς (!!!), Ισιδώρα Σιδέρη, Onirama, αλλά και ο ίδιος.

Επίσης υπάρχει και η νέα του συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο, «Της νύχτας τα ηχεία», που έδωσαν τον τίτλο σε αυτή τη συλλογή.

Ο Λάκης είναι διαχρονική αξία. Εχει συντροφεύσει τα πάρτι μας, τους έρωτές μας, τις κοπάνες από σχολείο. Σήμερα δεν μπορεί παρά να συνοδεύει και την βολεμένη μας ζωή, όπου για... κουρσάροι ξεκινήσαμε και... γυριστρούλες καταλήξαμε.

Σχετικές ειδήσεις
Ο
31.01.2017 16:09
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στη σκηνή του Kremlino
21.11.2016 14:50
Ο ένας έχει ψηλά ρεβέρ. Ο άλλος μακριά μαλλιά! Ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ρεβέρ του πάντα ψηλά) και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Kremlino, για δύο Παρασκευές, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2016.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
27.04.2016 17:02
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...