Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

The Stems live στο Rodeo Live Club

The Stems live στο Rodeo Live Club
Οι Stems, μία από τις πλέον θρυλικές μπάντες της Αυστραλίας, εμφανίζονται την Τρίτη 1η και την Τετάρτη 2 Ιουνίου στο ιστορικό

Rodeo Live Club. Το συγκρότημα αποτελεί – θα μπορούσε να πει κανείς – σήμα κατατεθέν του περίφημου Garage/Punk Rock Revival κινήματος, με άπειρους φανατικούς φίλους μεταξύ των οποίων και ο ηγέτης των Radio Birdman, Rob Younger που υπέγραψε την παραγωγή στο περίφημο Love Will Grow EP.

Σημάδεψαν ανεξίτηλα τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα μουσικά δρώμενα της μακρινής Ηπείρου επηρεάζοντας πλήθος επιγόνων όπως οι Hoodoo Gurus, The Sunny Boys κλπ μέχρι τη διάλυσή τους.

Επανενώθηκαν το 2003 για μια σειρά επιλεγμένων συναυλιών που όπως αποδείχτηκε ήταν μονάχα η αφορμή, αφού προχώρησαν στην πραγματοποίηση της πρώτης διεθνούς περιοδείας τους - κάτι που πεισματικά απέρριπταν μέχρι τότε – και παραμένουν ενεργοί μέχρι τις μέρες μας.

Μέχρι τις μέρες μας στην κυριολεξία όμως, αφού όχι μόνο η επερχόμενη περιοδεία τους World Farewell Tour θα είναι η και η αποχαιρετιστήρια του μεγάλου συγκροτήματος, αλλά επιπλέον ο σταθμός στην Αθήνα θα είναι και ο τελευταίος της τουρνέ, με τις δύο συναυλίες στο Rodeo να είναι και οι τελευταίες δύο ζωντανές εμφανίσεις των The Stems στην μακρόχρονη ιστορία τους! Δύο συναυλίες-ντοκουμέντο λοιπόν, από αυτές που δε χάνονται και περνάνε στην ιστορία...

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χαΐνηδες live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
14.12.2016 14:04
Οι Χαΐνηδες εμφανίζονται στο club του Μύλου για δύο μοναδικά live στην Θεσσαλονίκη στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
The Cave Children live @ An Club
16.02.2016 15:04
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, το συγκρότημα THE CAVE CHILDREN θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μεγάλο live επιστρέφοντας στο An Club, ως headliner αυτή τη φορά, με νέα κομμάτια από την επερχόμενη τους δουλειά.