Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Το ορχηστρικό ντουέτο ARTempest στην Αυλαία

Το ορχηστρικό ντουέτο ARTempest στην Αυλαία
Την Τετάρτη 2 Ιουνίου, οι ARTempest, θα εμφανιστούν στη  μουσική σκηνή Αυλαία . To ορχηστρικό ντουέτο που αποτελείται από τον  Μιχαήλ Άγγελο Τουμανίδη στην κιθάρα και Κωνσταντίνο Μπουντούνη στο τσέλο , θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έργα από την εποχή και το ύφος του Antonio Vivaldi μέχρι την εποχή των: Andrew Lloyd Webber, Μανώλη Χιώτη, Henry Mancini και Chick Corea. Oι ARTempest εμφανίζονται από το 2009 με κύρια ενασχόλησή τους αυτήν την περίοδο, τις μεταγραφές/διασκεύες σε ορχηστρικά έργα από διαφορετικούς μουσικούς χώρους (κλασικό – jazz – rock – latin – flamenco – ethnic – soundtracks κ.ά.).
Σχετικές ειδήσεις
“K.I.D.”: Νέο άλμπουμ των Menta
22.11.2016 11:00
Μετά το τελευταίο τους άλμπουμ "Téléphérique" με το οποίο εγκαινίασαν το νέο ήχο τους, οι ΜΕΝΤΑ παρουσιάζουν ένα νέο ορχηστρικό κύκλο συνθέσεων.
 “Music for Movies” - Απόλλων Κουσκουμβεκάκης
12.10.2016 12:05
Κυκλοφόρησε από τη Melon Music η συλλογή “Music for Movies”, που περιλαμβάνει ορχηστρικά κομμάτια του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.
Τα τραγούδια μια σταλιά: Νέο ντουέτο με την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη
12.08.2016 10:15
Δύο από τις σπουδαιότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο! Ένα ντουέτο που έρχεται σαν επισφράγισμα της πολύχρονης φιλίας και συνεργασίας τους.
Jazz+Πράξεις 2016: Με Andy Sheppard και Rita Marcotulli η τελευταία μέρα
25.05.2016 13:45
Η αυλαία του «Jazz+Πράξεις 2016» θα πέσει το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 21.30 στον ατμοσφαιρικό χώρο του Αίθριου του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου με δυο τεράστια ονόματα της διεθνούς τζαζ σκηνής, τον Βρετανό σαξοφωνίστα Andy Sheppard και την Ιταλίδα πιανίστρια και συνθέτρια Rita Marcotulli να ενώνουν δημιουργικά τις δυνάμεις τους σε ένα εκλεκτικό ντουέτο παρουσιάζοντας κορυφαίες στιγμές της κοινής τους πορείας.
Ο Κουρέας της Σεβίλλης από την Η2Opera στο Θέατρο Κνωσός
28.03.2016 12:09
Οι Η2Opera, σε συνεργασία με τη Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών και το Ορχηστρικό Σύνολο H2Orchestra, παρουσιάζουν την κωμική όπερα «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» (Il Barbiere di Siviglia) του Τζοακίνο Ροσσίνι.