Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Muhabbet Mafia στην Αυλαία

Οι Muhabbet Mafia στην Αυλαία
Οι Muhabbet Mafia, θα εμφανιστούν την Πέμπτη 27 Μαΐου στη μουσική σκηνή Αυλαία . Πρόκειται για ένα συγκρότημα με πολύ ιδιαίτερο ύφος που συνδυάζει την
παραδοσιακή μουσική με τον σύγχρονο ηλεκτρικό ροκ ήχο, δίνοντας ένα αποτέλεσμα ενιαίο και γοητευτικό. Η ομάδα αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς: Ο Κλέων Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Μακρής στις γκάιντες και το καβάλ, ο Βασίλης Μαντζούκης στα τύμπανα και ο Αντώνης Μαράτος στο μπάσο δημιουργούν μια σύγχρονη πρόταση για την παραδοσιακή μουσική και μια διαφορετική προσέγγιση στο rock των 70\'s-80’s συνδυάζοντας τον αρχέγονο ήχο της γκάιντας και της τσαμπούνας με την παραμόρφωση της ηλεκτρικής κιθάρας.
Σχετικές ειδήσεις
Οι Orquesta Nostalgia live στο Poems & Crimes
16.01.2017 11:24
Ένα νέο συγκρότημα κάνει την εμφάνισή του στη μουσική σκηνή της Αθήνας. Οι Orquesta Nostalgia θα εμφανιστούν στο Poems & Crimes για το πρώτο τους live, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Λατινοαμερικάνικη και παραδοσιακή μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
07.07.2016 10:59
Οι Νύχτες Αλληλεγγύης συνεχίζονται και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο πρωτότυπες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.
Λαϊκή παραδοσιακή μουσική από το Ιράν με τους Saba στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.03.2016 10:25
Το βραβευμένο συγκρότημα Σαμπά [Saba] έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα οργανικών και φωνητικών συνθέσεων της ιρανικής μουσικής.