Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Δημοπρασία Έργων γνωστών Εικαστικών στο χώρο τέχνης Titanium

Δημοπρασία Έργων γνωστών Εικαστικών στο χώρο τέχνης Titanium
Τη Δευτέρα, 17 Μαΐου στη Γκαλερί Titanium θα δημοπρατηθούν τα έργα εικαστικών καλλιτεχνών που οι ίδιοι προσέφεραν

ευγενικά για την ενίσχυση της αποστολής του διεθνούς μικρού στόλου για το σπάσιμο της πολιορκίας της Γάζας στα τέλη Μαΐου. Η εκδήλωση είχε τίτλο, Ένα καράβι για τη Γάζα και διοργανώθηκε στις 17 Απριλίου στην Τεχνόπολη .

Μετά την εκδήλωση, τα έργα φιλοξενήθηκαν από τον Αριστείδη Γιαγιάνο, στη Γκαλερί Titanium, όπου και θα δημοπρατηθούν στις 17 Μαΐου. Δημοπράτης θα είναι ο καταξιωμένος κριτικός Τέχνης, κος. Μάνος Στεφανίδης που στηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Η λίστα των έργων (που ολοένα αυξάνεται, ακόμα και με εκπλήξεις την ίδια τη βραδιά) περιλαμβάνει έργα των καλλιτεχνών:

Αντώνης Βάος, Απόστολος Γιαγιάνος, Θόδωρος Δασκαλάκης, Τζίμης Ευθυμίου, Δημήτρης Ζουρούδης, Ιφιγένεια Καμπέρη, Λεωνίδας Καραμπίνης, Κυριάκος Κατζουράκης , Άρια Κομιανού, Μαρία Μπαχά, Αλεξάνδρα Νασιούλα, Κυριάκος Ρόκος, Στέφανος Ρόκος, Ρουμπίνα Σαρελάκου, Σωτήρης Σόρογκας, Γιάννης Μπαχ Σπυρόπουλος, Μαίρη Σχοινά, Κώστας Χριστόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις
Κοινός Τόπος / Common Ground: Διεθνής έκθεση εικαστικών
27.06.2016 11:29
Η Εικαστική Ομάδα TeeToTuM και ο Σύλλογος καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης κατ-ART-ι σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Διεθνής Έκθεσης που διοργανώνουν με θέμα: Κοινός Τόπος (Common Ground), με τη συμμετοχή 27 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, στις 17:30, στο Ναό Αγ.Σοφίας, στη Σοχώρα Ρεθύμνου καθώς και σε καφενεία και μαγαζιά της πλατείας Σοχώρας.
Έκθεση της  Alina Teodorescu στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριντζή
02.06.2016 15:08
Από την Τετάρτη 8 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 η MLV ART Consultancy παρουσιάζει την έκθεση της Alina Teodorescu με τίτλο “Squirrels jump on the roofs of my eyes, and the threads of early light follow” στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριντζή, στην Κηφισιά.
Η θάλασσα, γέφυρα πολιτισμού μεταξύ των λαών: Έκθεση 33 Αιγυπτιωτών Εικαστικών Καλλιτεχνών
19.05.2016 11:16
Η έκθεση ζωγραφικής 33 Αιγυπτιωτών Εικαστικών Καλλιτεχνών με θέμα «Η θάλασσα, γέφυρα πολιτισμού μεταξύ των λαών» θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου.
Ροές: έκθεση της Άννας - Μαρίας Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Φαζού στη γκαλερί CAN
09.05.2016 11:45
Η έκθεση στη γκαλερί CAN με τίτλο Ροές φέρνει κοντά τη δουλειά δύο εικαστικών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, εργάζονται σε διαφορετικά μέσα (το σχέδιο και τη γλυπτική) παρ’ ολ’ αυτά μοιράζονται σκέψεις, ιδέες και κυρίως το ενδιαφέρον για τα μορφοπλαστικά χαρακτηριστικά της γραμμής που στο έργο τους μέσα από την επανάληψη μετουσιώνεται σε σχήμα, σώμα, ύλη και εν τέλει δημιουργεί ενωμένη μία ενιαία οντότητα στο χώρο.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.