Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Arash on air!

Arash on air!
Ο διάσημος Ιρανός τραγουδιστής Arash φέρνει στην Αθήνα το νέο του album, με τίτλο Donya, και για τρεις ημέρες θα φροντίσει να μας μυήσει στα νέα του τραγούδια με τρεις on air εμφανίσεις!

Ο διάσημος Ιρανός τραγουδιστής Arash φέρνει στην Αθήνα το νέο του album, με τίτλο Donya, και για τρεις ημέρες θα φροντίσει να μας μυήσει στα νέα του τραγούδια με τρεις on air εμφανίσεις!

Το Σάββατο 17, την Κυριακή 18 και την Δευτέρα 19 Μαΐου οι θαυμαστές του «Boro Boro» και του «Arash» θα μάθουν να βάζουν στη διαπασών και τα ολοκαίνουρια κομμάτια του Arash!

Ο δημοφιλής Ιρανός καλλιτέχνης, αγαπητός στο ελληνικό κοινό για τις μεγάλες επιτυχίες του, ενόψει της κυκλοφορίας του νέου του album (Donya, Arash ft Shaggy) θα είναι στην Αθήνα για την προώθησή του.

Μεταξύ άλλων θα εμφανιστεί την Κυριακή το βράδυ live στο So Υou Think Υou Can Dance του τηλεοπτικού καναλιού Mega Channel, τη Δευτέρα πρωί ζωντανά στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος, ενώ θα δώσει και ραδιοφωνική συνέντευξη στον Village FM, 88,3!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Markus Stockhausen για μία μοναδική συναυλία στον Πύργο Μπαζαίου
22.07.2016 16:22
Ο διάσημος τρομπετίστας και συνθέτης Markus Stockhausen θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τον Πύργο Μπαζαίου για να δώσει μία μοναδική συναυλία κάτω από «τα χίλια μάτια της νύχτας», την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Τα τραγούδια της αγάπης, από τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
11.02.2016 11:22
Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά, που εξυμνεί την αγάπη και τον έρωτα, καλεί το κοινό ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με τη συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων «Τα τραγούδια της αγάπης», που παρουσιάζει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο Πολιτιστικό του Κέντρο «Μελίνα».
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.