Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Arash on air!

Arash on air!
Ο διάσημος Ιρανός τραγουδιστής Arash φέρνει στην Αθήνα το νέο του album, με τίτλο Donya, και για τρεις ημέρες θα φροντίσει να μας μυήσει στα νέα του τραγούδια με τρεις on air εμφανίσεις!

Ο διάσημος Ιρανός τραγουδιστής Arash φέρνει στην Αθήνα το νέο του album, με τίτλο Donya, και για τρεις ημέρες θα φροντίσει να μας μυήσει στα νέα του τραγούδια με τρεις on air εμφανίσεις!

Το Σάββατο 17, την Κυριακή 18 και την Δευτέρα 19 Μαΐου οι θαυμαστές του «Boro Boro» και του «Arash» θα μάθουν να βάζουν στη διαπασών και τα ολοκαίνουρια κομμάτια του Arash!

Ο δημοφιλής Ιρανός καλλιτέχνης, αγαπητός στο ελληνικό κοινό για τις μεγάλες επιτυχίες του, ενόψει της κυκλοφορίας του νέου του album (Donya, Arash ft Shaggy) θα είναι στην Αθήνα για την προώθησή του.

Μεταξύ άλλων θα εμφανιστεί την Κυριακή το βράδυ live στο So Υou Think Υou Can Dance του τηλεοπτικού καναλιού Mega Channel, τη Δευτέρα πρωί ζωντανά στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος, ενώ θα δώσει και ραδιοφωνική συνέντευξη στον Village FM, 88,3!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Οpera Chaotique επιστρέφουν στο Faust
23.02.2017 11:24
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με "The worst of...". Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Markus Stockhausen για μία μοναδική συναυλία στον Πύργο Μπαζαίου
22.07.2016 16:22
Ο διάσημος τρομπετίστας και συνθέτης Markus Stockhausen θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τον Πύργο Μπαζαίου για να δώσει μία μοναδική συναυλία κάτω από «τα χίλια μάτια της νύχτας», την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.