Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Άνθρωποι. Μια σουρεαλιστική κωμωδία από την ομάδα C.ulutre V.ictims

Άνθρωποι. Μια σουρεαλιστική κωμωδία από την ομάδα C.ulutre V.ictims

Η ομάδα C.ulture V.ictims παρουσιάζει από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 23 Μαΐου στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής, την τέταρτη δουλειά της με τον τίτλο: Άνθρωποι. Μια εικαστική προσέγγιση των ψυχολογικών ατελειών του ανθρώπου σε κείμενο και σκηνοθεσία Όθωνα Λαμπρόπουλου .

 

Ανώνυμοι άνθρωποι, χωρίς παρελθόν, μαζεύονται σε μια ομαδική συνεδρία (group therapy) υπό τις καθοδηγήσεις ενός αγνώστου που το μόνο που θέλει είναι να τους σώσει.

Η παράσταση είχε παρουσιασθεί σε μια πρώιμη μορφή της στο Θέατρο του Νέου Κόσμου - φεστιβάλ Devised με τον τίτλο Οι άνθρωποι που προχωρούν με τα μάτια μισόκλειστα.

Συντελεστές
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Όθωνας Λαμπρόπουλος, Εμβόλιμα κείμενα - Κοστούμια: Νικόλας Φραγκιουδάκης, Μουσική: Τάνια Γιαννούλη, Σκηνικά: Όθωνας Λαμπρόπουλος, Φωτισμοί: Γιάννης Βολλέλης, Φωτογραφίες: Νίκος Μαραβέγιας

Παίζουν: Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Δημήτρης Μοσχονάς, Δόξα Πάντα, Νικόλας Φραγκιουδάκης

Παραγωγή: C.ulture V.ictims

Σχετικές ειδήσεις
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio στο Θέατρο Olvio
04.08.2016 14:35
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio πρόκειται να παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Θέατρο Olvio, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.
Άνθρωποι από την ομάδα ΟΠΑ στο Altera Pars
24.05.2016 14:17
Η Θεατρική Ομάδα ΟΠΑ παρουσιάζει την παράσταση Άνθρωποι στις 6, 7, 8, 9 Ιουνίου 2016 στο Θέατρο Altera Pars.
Στάση Α Β Γ, της Μαρίας Μπαρούτα στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
21.04.2016 11:35
Το έργο ‘Στάση Α Β Γ’ σε κείμενο-σκηνοθεσία Μαρίας Μπαρούτα, έρχεται να δημιουργήσει τη δική του Στάση, στον Τεχνοχώρο ΦΑΜΠΡΙΚΑ από 20 Απριλίου και κάθε Τετάρτη στις 21:30 (για 7 παραστάσεις).
Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι, του Tennessee Williams στο Rabbithole
10.02.2016 15:33
Η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens παρουσιάζει στο Rabbithole το ποιητικό θεατρικό κείμενο “Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι” σε σκηνοθεσία της Φένιας Προβελεγγίου.
Άνθρωποι και κότες στο Θέατρο Μπιπ
06.11.2015 13:57
Το Θέατρο Μπιπ φιλοξενεί από τις 11 Νοέμβρη το έργο του Βασίλη Καλλή, Άνθρωποι και κότες.