Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

The 48 Hour MUSIC Project!

The 48 Hour MUSIC Project!

Το μεγαλύτερο μουσικό παιχνίδι ξεκινά στις 14 Μαΐου, με έπαθλο 5.000 ευρώ για τον πρώτο νικητή και αποκλειστική συνεργασία ...

με τη Sony Music Entertainment για τον νικητή του ειδικού βραβείου 48 SONY Music Award. Λίγες ημέρες προτού ηχήσουν οι πρώτες νότες του μεγαλύτερου διαγωνιστικού φεστιβάλ μουσικής, οι διοργανωτές του 48 Hour MUSIC Project διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, αλλά και του κοινού, με νέες ιδέες κι εκπλήξεις, που απογειώνουν την αγωνία, μέχρι τη βραδιά της μεγάλης νίκης.

Το 48 Hour MUSIC Project είναι ένα καινοτόμο διαγωνιστικό μουσικό Φεστιβάλ τραγουδιού. Η ιδέα του διαγωνισμού είναι απλή και συναρπαστική, και βασίζεται στη «συνταγή» του απόλυτα επιτυχημένου 48 Hour FILM Project.

Οι νέοι, και όχι μόνο, καλλιτέχνες ή τα συγκροτήματα που θα δηλώσουν υποψηφιότητα θα κληρωθούν το είδος του τραγουδιού ή της μουσικής που θα πρέπει να δημιουργήσουν και καλούνται να το παραδώσουν ολοκληρωμένο μετά από 48 ώρες. Ο διαγωνισμός θα «τρέξει» φέτος για πρώτη φορά, από τις 14 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2010, με τη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και της ΑΕΠΙ.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ενίσχυση της μουσικής και της δημιουργίας χωρίς φραγμούς μέσα από ένα δημιουργικό «παιχνίδι» με πλούσια δώρα… Τη νικήτρια ομάδα περιμένει χρηματικό έπαθλο 5.000€. Για τις καλύτερες συμμετοχές θα δημιουργηθούν music videos, που θα προβληθούν στο κατεξοχήν μουσικό κανάλι, το MAD TV.

Οι συμμετέχοντες διεκδικούν μια σειρά από ειδικά βραβεία . Ο νικητής του ειδικού βραβείου 48 SONY Music Award θα υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music Entertainment. Τα «Best of 48 ΗΜP Athens», θα κυκλοφορήσουν σε ένα συλλεκτικό CD το οποίο θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά από τη Sony Music και θα διατεθεί σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Metropolis.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο καταξιωμένος συνθέτης και μουσικός παραγωγός Νίκος Πατρελάκης. Το συντονισμό της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού έχει αναλάβει η κορυφαία ερμηνεύτρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, κυρία Δήμητρα Γαλάνη. Την Επιτροπή πλαισιώνουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Μηλάτος, ο μουσικοσυνθέτης παραγωγός Χρυσόστομος Μουράτογλου, το electro pop συγκρότημα MIKRO καθώς και ο Διευθυντής Προγράμματος του BEST Radio Γιώργος Καρκάνης.

Η απονομή των βραβείων και των σημαντικών επάθλων που θα διεκδικήσουν οι καλύτερες συμμετοχές, θα γίνει σε μία κεφάτη τελετή, γεμάτη φώτα και μουσική , που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2010, στο METROPOLIS Live Stage. Το συγκρότημα Mikro, θα μας ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους και θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια στο κοινό, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Special guest εμφάνιση θα πραγματοποιήσει η Δήμητρα Γαλάνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου . Θα ακολουθήσει το μεγάλο 48 Music Party με Dj στα πλατό με τον μοναδικό Νίκο Πατρελάκη στο Live Stage Metropolis.

Η τελετή απονομής θα προβληθεί, μαγνητοσκοπημένη, από το MAD TV. Executive producer είναι o Francesco Vitali και producer ο Christos Siametis.

Σχετικές ειδήσεις
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
One Hour Before The Trip: 12 years anniversary show στο An Club
14.09.2016 14:14
Οι one hour before the trip φέτος κλείνουν 12 χρόνια και το γιορτάζουν με περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε σε μια από τις σπάνιες αθηναϊκές τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στο πιο κατάλληλο μέρος για την περίσταση, το ιστορικό An Club.
Merlin's Music Box 2-Day Wonder στο Ίλιον plus
06.09.2016 15:54
Στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2016, το MERLIN’S MUSIC BOX διοργανώνει ένα μουσικό διήμερο στο ΙΛΙΟΝ plus με τέσσερις από τις πλέον δημιουργικές αθηναϊκές μπάντες της ανεξάρτητης σκηνής.
No Wall Music από το Mikelis & Najem project στο Φεστιβάλ Αθηνών
06.06.2016 17:10
Το σχήμα NO WALL MUSIC Mikelis & Najem project του Δημήτρη Μικέλη και του Μοχάμεντ Νατζέμ θα παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016.
One hour before the trip live στο Σταυρό του Νότου Plus
11.04.2016 11:18
Οι One hour before the trip θα ανέβουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για ένα live την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.