Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Πειραιώτικα ρεμπέτικα στον Ιανό

Πειραιώτικα ρεμπέτικα στον Ιανό
Μια μουσική παράσταση για τα Πειραιώτικα ρεμπέτικα, επιμελείται και παρουσιάζει ο Πάνος Σαββόπουλος, τη Δευτέρα 19 Απριλίου, στις 21.00 το βράδυ στον Ιανό στην Αθήνα. Ερμηνεύουν ο Αγάθων και η Κατερίνα Τσιρίδου, ενώ ενδιαφέρουσες είναι και οι φιλικές συμμετοχές της βραδιάς.

Η μουσική παράσταση περιλαμβάνει τα κλασικά πειραιώτικα ρεμπέτικα, που αναφέρονται στον ανατολικό – κεντρικό - και δυτικό Πειραιά και που γράφτηκαν κυρίως τη δεκαετία του ’30, αλλά και του ’40. Ερμηνεύουν ο Αγάθων και η Κατερίνα Τσιρίδου.

Παίζουν: Έκτωρ Κοσμάς: βιολί- μπαγλαμά, Μάκης Σταμούλης: μπουζούκι- τραγούδι
Βασίλης Σκούτας: κιθάρα- τραγούδι, Δημήτρης Μυταράκης: ακορντεόν- τραγούδι.  Συμμετέχουν φιλικά και τραγουδάνε: Γιώργος Νινιός, Γρηγόρης Ψαριανός
Μοναδικό φωτογραφικό υλικό της εποχής, Επιμέλεια - παρουσίαση Πάνος Σαββόπουλος

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Τανάγρη live στον Ιανό
19.12.2016 16:11
Η Μελίνα Τανάγρη για δύο μόνο βραδιές στον Ιανό, θα τραγουδήσει, θα απαγγείλει και θα αυτοσχεδιάσει, σε μία πιο ελεύθερη μουσική παράσταση.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος με
07.12.2016 10:59
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μετά το sold out των προηγούμενων παραστάσεων, θα εμφανιστεί για άλλες δυο βραδιές στον Παρνασσό, την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Δεκεμβρίου. Θα ακούσουμε τα τραγούδια και τις ιστορίες του ΦΟΡΤΗΓΟΥ, θα δούμε πώς ο γνωστός και διακεκριμένος πλέον Σαββόπουλος του 2016 συναντά τον άγνωστο και νεαρό Σαββόπουλο του 1966 και πώς ερμηνεύει τώρα, μετά από πενήντα χρόνια, τα τραγούδια εκείνου, του πρώτου του δίσκου.
Εσπεράντο, τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Σταυρό του Νότου
20.10.2016 16:44
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μάς ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Ποιητές με hangover: Ο Αντώνης Σουσάμογλου ζωντανά στον Ιανό
02.06.2016 10:45
Ο Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά Ποιητές με hangover και προσκαλεί το κοινό στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 13 Ιουνίου 2016 σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.
Songs & Poems: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live στον Ιανό
23.03.2016 12:28
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, σε μια ξεχωριστή παράσταση, γεμάτη μουσική, τραγούδια και ποίηση.