Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Queen Tribute by The Skelters

Queen Tribute by The Skelters
Οι Skelters, η αγαπημένη μπάντα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το Σάββατο 10 Απριλίου στο Club του Μύλου, ένα αφιέρωμα σε μια από τις σημαντικότερες μπάντες του κόσμου, τους θρυλικούς Queen.

Οι Queen, δεν χρειάζονται συστάσεις. Με πάνω από 300.000.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και κατακτώντας τις κορυφές όλων των charts, το συγκρότημα από την Βρετανία κατέκτησε επάξια μια θέση στην κορυφή της μουσικής. Για τους περισσότερους η καλύτερη φωνή του αιώνα ήταν του Freddie Mercury, ενώ ο κιθαρίστας Brian May, ο μπασίστας John Deacon και ο ντράμερ Roger Taylor χάρισαν μεγάλες μουσικές στιγμές δίνοντας μια άλλη αισθητική στο είδος της ροκ.

Οι Skelters γνωστοί πλέον για τα προσεγμένα αφιερώματα στα μεγαλύτερα συγκροτήματα, ήρθε η ώρα να εντάξουν στο βιογραφικό τους  ακόμα ένα και αυτή τη φορά στους Queen. Bohemian Rhapsody, We are the champions και Show must go on είναι μόνο μια μικρή γεύση από τα τραγούδια που θα ακουστούν εκείνο το βράδυ στο Club του Μύλου.

Skelters Line Up: Angel: Φωνή , Κιθάρα. Daniel: Ντραμς , Κρουστά, Φωνητικά. Stavros: Κιθάρα, Φωνητικά. Teo: Μπάσο . Andrew: Πλήκτρα

Σχετικές ειδήσεις
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Tribute to the divas: Αφιέρωμα στις Whitney Houston και Barbra Streisand στο Βασιλικό Θέατρο
02.11.2016 14:50
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. παρουσιάζουν την εκδήλωση Tribute to the divas, ένα αφιέρωμα στη Whitney Houston και την Barbra Streisand, με τις Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά.
“Revive”: Το νέο album των Skelters
11.10.2016 13:15
Οι Skelters επιστρέφουν δυναμικά με το νέο δίσκο τους, το “Revive”, ένα album που σηματοδοτεί την "επαναφορά και αναζωογόνηση" του ήχου της μπάντας μέσω 8 νέων συνθέσεων.
Gala Maria Callas από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
07.09.2016 17:10
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης ξεκινά την 58η καλλιτεχνική της περίοδο με ένα αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας, την αξεπέραστη Ελληνίδα πριμαντόνα με τα εξαίρετα φωνητικά και ερμηνευτικά προσόντα, που έφερε το λυρικό τραγούδι κοντά στις πλατιές μάζες και όρισε καθοριστικά την μετέπειτα εξέλιξή του.
Χάλκινα ηχοχρώματα από τον Μπαχ έως τον… Ιντιάνα Τζόουνς, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
18.04.2016 13:31
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ) και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ) συναντώνται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, σε μία σύμπραξη που φέρει τον τίτλο «Ό,τι λάμπει… είναι χαλκός».