Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Queen Tribute by The Skelters

Queen Tribute by The Skelters
Οι Skelters, η αγαπημένη μπάντα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το Σάββατο 10 Απριλίου στο Club του Μύλου, ένα αφιέρωμα σε μια από τις σημαντικότερες μπάντες του κόσμου, τους θρυλικούς Queen.

Οι Queen, δεν χρειάζονται συστάσεις. Με πάνω από 300.000.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και κατακτώντας τις κορυφές όλων των charts, το συγκρότημα από την Βρετανία κατέκτησε επάξια μια θέση στην κορυφή της μουσικής. Για τους περισσότερους η καλύτερη φωνή του αιώνα ήταν του Freddie Mercury, ενώ ο κιθαρίστας Brian May, ο μπασίστας John Deacon και ο ντράμερ Roger Taylor χάρισαν μεγάλες μουσικές στιγμές δίνοντας μια άλλη αισθητική στο είδος της ροκ.

Οι Skelters γνωστοί πλέον για τα προσεγμένα αφιερώματα στα μεγαλύτερα συγκροτήματα, ήρθε η ώρα να εντάξουν στο βιογραφικό τους  ακόμα ένα και αυτή τη φορά στους Queen. Bohemian Rhapsody, We are the champions και Show must go on είναι μόνο μια μικρή γεύση από τα τραγούδια που θα ακουστούν εκείνο το βράδυ στο Club του Μύλου.

Skelters Line Up: Angel: Φωνή , Κιθάρα. Daniel: Ντραμς , Κρουστά, Φωνητικά. Stavros: Κιθάρα, Φωνητικά. Teo: Μπάσο . Andrew: Πλήκτρα

Σχετικές ειδήσεις
“Revive”: Το νέο album των Skelters
11.10.2016 13:15
Οι Skelters επιστρέφουν δυναμικά με το νέο δίσκο τους, το “Revive”, ένα album που σηματοδοτεί την "επαναφορά και αναζωογόνηση" του ήχου της μπάντας μέσω 8 νέων συνθέσεων.
Gala Maria Callas από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
07.09.2016 17:10
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης ξεκινά την 58η καλλιτεχνική της περίοδο με ένα αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας, την αξεπέραστη Ελληνίδα πριμαντόνα με τα εξαίρετα φωνητικά και ερμηνευτικά προσόντα, που έφερε το λυρικό τραγούδι κοντά στις πλατιές μάζες και όρισε καθοριστικά την μετέπειτα εξέλιξή του.
Χάλκινα ηχοχρώματα από τον Μπαχ έως τον… Ιντιάνα Τζόουνς, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
18.04.2016 13:31
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ) και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ) συναντώνται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, σε μία σύμπραξη που φέρει τον τίτλο «Ό,τι λάμπει… είναι χαλκός».
The Carnival Concert από την Moysa στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
04.03.2016 12:27
Το Σάββατο 12 Μαρτίου η «MOYSA» – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που ιδρύθηκε τον Μάρτιο 2015 με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος – παρουσιάζει διάσημα έργα και μουσική από γνωστές και αγαπημένες ταινίες, με έναυσμα, τις απόκριες.
Οι Beatles συναντούν τους Doors στον Σταυρό του Νότου!
26.01.2016 12:55
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band και οι Moonlight Overdrive – The Doors Tribute Band μοιράζονται τη σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα live - αφιέρωμα σε δύο από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του 20ου αιώνα.