Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης… είναι εδώ!

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης… είναι εδώ!
Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης θα εμφανιστούν τρεις Δευτέρες του Απριλίου, στις 12, 19 και 26 στη μουσική σκηνή Πυρήνας, όπου θα παρουσιάσουν τη νέα και ουσιαστικά πρώτη κοινή δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο, Είναι εδώ!

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης είναι από τις πλέον αθόρυβες αξίες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχουν αμφότεροι με την πρώτη να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια για τη φωνή της όταν συστήθηκε δισκογραφικά το ’96 σε ηλικία μόλις είκοσι ενός ετών, παρουσιάζοντας το Κοντσέρτο της και τον δεύτερο να αποκτά αναγνώριση και στο εξωτερικό με τη διεθνή κυκλοφορία του άλμπουμ  Faros το ‘97, την οργανική και πολύ κοντά στη new age εκδοχή του πρώτου του δίσκου.

Οι δύο καλλιτέχνες , μόνιμοι συνεργάτες από το ξεκίνημά τους σχεδόν, επέστρεψαν πρόσφατα μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας με το νέο τους δίσκο Είναι εδώ που περιλαμβάνει τραγούδια του Νίκου Γρηγοριάδη τα οποία ερμηνεύει η Κατερίνα Κυρμιζή, ενώ σε τρία κομμάτια συμμετέχει ερμηνευτικά και ο ίδιος ο συνθέτης.

Κατερίνα Κυρμιζή: τραγούδι και κλασική κιθάρα, Νίκος Γρηγοριάδης: ακουστική κιθάρα και τραγούδι, Γιάννης Γρηγορίου: μπάσο , Ρόλη Γιαμοπούλου: κρουστά και φωνητικά. 

Σχετικές ειδήσεις
Η Κατερίνα Μακαβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
12.12.2016 15:56
Η Κατερίνα Μακαβού, ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις της, με πρώτο σταθμό το Γυάλινο - UpStage.
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
Η Κατερίνα Κουρεντζή live στο Ειλισσό
27.04.2016 13:09
Η Κατερίνα Κουρεντζή θα βρίσκεται στον Ειλισσό το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, με ένα μοναδικό πρόγραμμα με Γαλλικά και Ισπανικά διαχρονικά τραγούδια αλλά και κάποια από τα ωραιότερα δικά μας.
Brasil + ...: Η Κατερίνα Πολέμη live στο Faust
18.04.2016 14:54
Μετά από τρεις μήνες στη Βραζιλία, η Κατερίνα Πολέμη επιστρέφει στην άλλη της πατρίδα την Ελλάδα και φέρνει στη σκηνή του Faust στις 24 Απριλίου 2016 μια εκρηκτική συναυλία με καινούριο βραζιλιάνικο ρεπερτόριο.
Dalida – Come Prima: Η Κατερίνα Κουρεντζή live στον Ειλισσό
02.03.2016 11:48
H ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ έρχεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στον Ειλισσό με τραγούδια της DALIDA σε μία παράσταση με τίτλο COME PRIMA.