Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Κώστας Λεμονίδης και Μπάντα

Κώστας Λεμονίδης και Μπάντα
Ο Κώστας Λεμονίδης και η Μπάντα θα εμφανιστούν στο Gialino Upstage, την Πέμπτη 25 Μαρτίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει επιλογές από τα δύο άλμπουμ του Λεμονίδη, με έμφαση στο Σταθμός 2ος που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε μουσική του ιδίου και στίχους των Κώστα Λεμονίδη,  Ελένης Γελαδάρη, Αγνής Παλάντζα, Αθανασίας Παντζίδου και Ελένης Τζιαμουράνη.

Ένας ενδιαφέρων συνδυασμός ροκ κομματιών και folk μπαλαντών, αλλά και διασκευές από το  ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο θα ακουστούν στο Gialino Upstage, από τον Κώστα Λεμονίδη και την Μπάντα! Ετοιμαστείτε!

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Λεμονίδης: κιθάρα, φωνή – Τίνα Κάρλε: φωνή – Περικλής Χατζής: μπάσο - Παύλος Βίγκος: τύμπανα – Νίκος Ροκάς: πλήκτρα.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
Οι Los Mafiosos live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage
17.02.2016 17:03
Οι Los Mafiosos, η πρώτη μπάντα που παίζει λάτιν μουσική με ελληνικό στίχο αποκλειστικά, θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -UpStage τρεις Δευτέρες, 22 και 29 Φεβρουαρίου, και 7 Μαρτίου. Οι Los Mafiosos ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη, μέσα στην καρδιά των Αποκρεών! Τρεις βραδιές γεμάτες χορό, κέφι και θετική ενέργεια!
Ακύρωση - Τσικνοπέμπτη με τον Κωστή Αβυσσινό στο Γυάλινο – UpStage
16.02.2016 14:26
Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016, τρεις σπουδαίοι μουσικοί και μια τραγουδοποιός συμπράττουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, σε ένα αποκριάτικο γλέντι, με άρωμα Μεσογείου.