Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Κώστας Λεμονίδης και Μπάντα

Κώστας Λεμονίδης και Μπάντα
Ο Κώστας Λεμονίδης και η Μπάντα θα εμφανιστούν στο Gialino Upstage, την Πέμπτη 25 Μαρτίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει επιλογές από τα δύο άλμπουμ του Λεμονίδη, με έμφαση στο Σταθμός 2ος που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε μουσική του ιδίου και στίχους των Κώστα Λεμονίδη,  Ελένης Γελαδάρη, Αγνής Παλάντζα, Αθανασίας Παντζίδου και Ελένης Τζιαμουράνη.

Ένας ενδιαφέρων συνδυασμός ροκ κομματιών και folk μπαλαντών, αλλά και διασκευές από το  ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο θα ακουστούν στο Gialino Upstage, από τον Κώστα Λεμονίδη και την Μπάντα! Ετοιμαστείτε!

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Λεμονίδης: κιθάρα, φωνή – Τίνα Κάρλε: φωνή – Περικλής Χατζής: μπάσο - Παύλος Βίγκος: τύμπανα – Νίκος Ροκάς: πλήκτρα.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dustbowl live στο Faust
01.02.2017 15:16
Οι Dustbowl, η μπάντα με τον χαρακτηριστικό «σκονισμένο» Mother Earth Rock ήχο, κουβαλώντας πλέον το βάρος του «THE GREAT FANDANGO», ενός από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που μας πέρασε, θα εμφανιστούν στην σκηνή του Faust την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης ζωντανά στο Γυάλινο UpStage
08.03.2016 12:54
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και με όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του τρίο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο UpStage, μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».