Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

The early spring show

The early spring show
Μια ξεχωριστή φωνή ακούγεται δυνατά, την Κυριακή 21 Μαρτίου, σε ένα από τα πιο ξεχωριστά μουσικά στέκια της Αθήνας. Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και το Zazzium Bar ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια απολαυστική βραδιά, γεμάτη με ελληνικές και ξένες επιτυχίες αλλά και με τραγούδια που θα ακουστούν σύντομα στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του ταλαντούχου καλλιτέχνη.

Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια Ημαθίας απ\' όπου έφυγε στα 18 του για να σπουδάσει Νοσηλευτική στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έζησε εκεί μέχρι και τον Οκτώβριο του 2007, όταν μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του, το οποίο γνωρίσαμε όλοι από τη συμμετοχή στου στο πρώτο X Factor.

Ήταν μια δυνατή εμπειρία, με τα καλά της και τα άσχημά της, αλλά θεωρώ ότι μου έδωσε πολλά πράγματα. Άλλωστε τώρα, εκτός παιχνιδιού ξεκινάει η πραγματική μάχη για να κάνω αυτό που αγαπάω... Αυτά τα λόγια συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και αυτοπεποίθηση, αφού όλοι πλέον αναγνωρίζουν τις μεγάλες ερμηνευτικές του δυνατότητες,

Από τότε μέχρι και σήμερα εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχει τραγουδήσει παρέα με καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής, με διαφορετικά ακούσματα, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Πέγκυ Ζήνα.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του γίνεται με την πρώτη δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται τραγούδια που υπογράφουν γνωστοί δημιουργοί όπως ο Αλέξης Σέρκος αλλά και συνθέσεις του ίδιου του τραγουδιστή.

Σχετικές ειδήσεις
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Spring is here: Ο Δημήτρης Καλαντζής συναντά τον Γιώτη Σαμαρά στο Τρένο στο Ρουφ
04.03.2016 17:08
Η μουσική βραδιά με τον "ανυπόμονο" τίτλο «spring is here» θα είναι μία από τις σπάνιες ευκαιρίες να ακούσει κανείς μαζί, δύο απ’ τους σημαντικότερους και παλαιότερους μουσικούς εκπροσώπους της ελληνικής τζαζ σκηνής, που ενώνουν συγγενικές καταβολές και πορείες.
Οι Group PάrΩdy live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
23.02.2016 13:25
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Γυάλινο - Upstage την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους μαζί μας.
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στο Level 69
08.12.2015 10:15
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης τραγουδάει στο Level 69, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, παρουσιάζοντας τραγούδια από τη νέα του προσωπική δισκογραφική δουλειά Αστρικός Χάρτης αλλά και από την παλαιότερη δισκογραφία του Είναι η σειρά σου και Κι άλλη μέρα πέρασε.