Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Φιλανθρωπική παράσταση, RENT

Φιλανθρωπική παράσταση, RENT
Η διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, το ροκ μιούζικαλ Rent και ο W.I.N. HELLAS (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών), τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στο Θέατρο Χώρα, δημιουργούν όλοι μαζί μια μοναδική φιλανθρωπική βραδιά σε μια έκτακτη παράσταση .

To πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ της Νέας Υόρκης RENT του Jonathan Larson θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 15 Μαρτίου με μία μοναδική εισαγωγή από την διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη που θα ερμηνεύσει τις συγκεκριμένες άριες του Giacomo Puccini από τις οποίες εμπνεύστηκε ο Jontathan Larson και έγραψε το Rent. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τον σκοπό του W.I.N. HELLAS (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών), για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Οργανισμού κατά της βίας και υπέρ της ενδυνάμωσης των γυναικών.

Θα προσφέρονται cocktails & finger food από τους ευγενικούς χορηγούς. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Elite Events Athens, οι χορηγοί της βραδιάς είναι οι:        
Kayak ice-cream, Stolichnaya, Εστιατόριο Σεράλια, Ice Gallery, Oriflame, Φωτοαισθήσεις, Σουσάμι άνοιξε.

Συντελεστές Rent:
ΚείμενοΜουσική – Στίχοι: Jonathan Larson, Σκηνοθεσία – Απόδοση στίχων: Θέμις Μαρσέλλου, Απόδοση κειμένου: Γιώργος Καπουτζίδης

Παίζουν: Αργύρης Αγγέλου, Πάνος Μουζουράκης / Ησαΐας Ματιάμπα (σε διπλή διανομή),  Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη/ Νατάσσα Καρακατσάνη (σε διπλή διανομή), Μίνως Θεοχάρης, Λίνα Εξάρχου, Χρήστος Γεωργαλής, Βασίλης Αξιώτης, Μαριάννα Γερασιμίδου, Τάσος Φωτιάδης, Στέργιος Νταουσανάκης και η Θέμις Μαρσέλλου.

Σχετικές ειδήσεις
Η δίκη του Μπρεχτ, στο Τρίκυκλο Upstage
05.12.2016 17:18
Η ανάκριση του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την Επιτροπή Αντιαμερικανικών Ενεργειών του Κονγκρέσου. Μία δίκη που θα ήταν κωμική αν δεν ήταν τόσο δραματικά επικίνδυνη... Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε θεατρική απόδοση από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και κάθε Δευτέρα στις 21.00, από την ομάδα πείρα(γ)μα στο ΤΡΙΚΥΚΛΟ UPSTAGE.
Phone home: Μία θεατρική παράσταση σε Αθήνα, Λονδίνο και Μόναχο
20.09.2016 17:32
Τρία θέατρα σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις (Αθήνα, Λονδίνο και Μόναχο) δημιουργούν μια κοινή σπονδυλωτή παράσταση, η οποία παίζεται την ίδια στιγμή στις τρεις πόλεις, με τους θεατές κάθε θεάτρου να βλέπουν ένα μέρος της κάθε ιστορίας.
Η Στέγη ταξιδεύει το καλοκαίρι στο εξωτερικό
06.07.2016 16:54
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας εξαρχής ως βασικό άξονα την εξαγωγή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και την υποστήριξη Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζει την εκτός συνόρων δράση της, με την υποστήριξη της περιοδείας παραστάσεών της.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Η παράσταση Other Side ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το φεστιβάλ
09.03.2016 13:41
Η παράσταση «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski και σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου πρόκειται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του 15ου International Theatre Festival "SLAVIJA 2016" στις 10 Μαρτίου 2016 στο Βελιγράδι για μία και μοναδική παράσταση ως η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα.