Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Swing Party

Swing Party
Ένα κεφάτο swing party διοργανώνεται στο Joke Café στο Κολωνάκι την Κυριακή 14 Μαρτίου, με πρωταγωνιστές τους Athens Lindy Hop και έναν από τους κορυφαίους χορευτές του είδους, τον David Zilkha.

Μια αξέχαστη και μοναδική στο είδος της vintage χορευτική βραδιά γεμάτη ενέργεια, στυλ και ατελείωτο χορευτικό τζαμάρισμα, υπόσχονται οι συντελεστές. Σαν να βρισκόσασταν σ\' ένα κρυφό club στο Χάρλεμ του \'30...

Όσο για το χορευτικό συγκρότημα , αποτελείται από την Μαριάντζελα και τη Νεφέλη οι οποίες μετά από πολυετή πείρα σε χορευτικές ομάδες swing του Λονδίνου, αποφάσισαν το Μάιο του 2008 να ιδρύσουν στην Αθήνα την πρώτη ομάδα χορού swing μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να χορεύουν και στον τόπο τους!

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κόσμου αλλά και του τύπου, η Μαριάντζελα και η Νεφέλη, συνέχισαν την προσπάθεια της διάδοσης του swing, και τον Μάρτη του 2009 ίδρυσαν μια νέα ομάδα, την Athens Lindy Hop.

Σχετικές ειδήσεις
Οιδίνους, του Θανάση Τριαρίδη: τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Σφενδόνη
23.11.2016 17:09
Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου ο Οιδίνους του Θανάση Τριαρίδη που παρουσιάζεται στο Θέατρο Σφενδόνη, σε σκηνοθεσία Λάζαρου Γεωργακόπουλου, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Άννα Μάσχα, ρίχνει αυλαία.
Αφιέρωμα στον Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
16.09.2016 15:30
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 παρουσιάζεται στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου αφιέρωμα στον Ουίλλιαμ Σαίξπηρ για τα 400 χρόνια από τον θάνατό του. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα σε συνεργασία με τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.
Lebensraum, του Θανάση Τριαρίδη στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες
22.03.2016 15:26
Το LEBENSRAUM του Θανάση Τριαρίδη ανέβηκε - σε παγκόσμια πρώτη - στο Theater Aufbau Kreuzberg (Βερολίνο), το Σάββατο 5 Μαρτίου, σε σκηνοθεσία Έλενας Σωκράτους, με πρωταγωνιστές τους Κωστή Καλλιβρετάκη και Κωνσταντίνο Γεράκη.
Holy Beat στο Bios: Party πριν την πρεμιέρα!
18.03.2016 15:15
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, λίγο πριν την πρεμιέρα του Holy Beat, ελάτε στο Bios.Tesla να χορέψουμε σε ρυθμούς swing, jazz & rock ‘n’ roll. Το μπαρ θα σερβίρει το μοναδικό cocktail Holy Spirit, φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση σε τιμή έκπληξη!
Εάν είχες μιλήσει Δυσδαιμόνα!, της Christine Brückner στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
02.02.2016 13:26
Η ΤΕΧΝΗ ART PATMOS παρουσιάζει στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου από το Σάββατο 19 Μαρτίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή για έξι μόνο παραστάσεις μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου, τον μονόλογο της Christine Brückner «ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΣΔΑΙΜΟΝΑ!» σε σκηνοθεσία Barbara Hoffmann, Till Sterzenbach με την Ευαγγελία Βαλσαμά στον ομώνυμο ρόλο.