Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Καλοσωρίζοντας την Άνοιξη!

Καλοσωρίζοντας την Άνοιξη!
Η έκθεση με θέμα το φώς της Άνοιξης (Spring Light) θα παρουσιαστεί από τις 15 Μαρτίου έως και τις 10 Απριλίου στην Αίθουσα Τέχνης ATRION στη Θεσσαλονίκη. Μετά από έναν δύσκολο – όχι καιρικά , αλλά κοινωνικά και οικονομικά χειμώνα – τόσο οι καλλιτέχνες όσο και το κοινό, σίγουρα έχουμε την ανάγκη του ερχομού της Άνοιξης, ως μια ανάσα φωτός και χρώματος στη ζωή μας.

Η άνοιξη με τα χρώματα και τα αρώματά της λοιπόν, γίνεται πηγή έμπνευσης για τους εξής καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετέχουν με έργα τους: Μ. Αμάραντος, Ο. Βερυκάκη, Α. Γιαγιάννος, Τ. Δημητρακοπούλου, Ε. Κανά , Β. Καρακατσάνης , Ι. Καφίδα, Τ. Μπατινάκης, Α. Νικολάου και Κ. Παππάς .

Με την έκθεση αυτή η Αίθουσα Τέχνης ATRION καλωσορίζει επίσημα την άνοιξη και παρουσιάζει έργα που στόχο έχουν να μας ταξιδέψουν και να φέρουν στην επιφάνεια και πάλι την αισιόδοξη μας πλευρά.

Σχετικές ειδήσεις
Επιθαλάμια και άλλα τραγούδια: έκθεση του Δημήτρη Σκουρογιάννη στη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης
07.04.2016 16:21
Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 8 το βράδυ η Μαρία Δημητριάδη θα παρουσιάσει στην Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης, τη νέα δουλειά του Δημήτρη Σκουρογιάννη.
Platformance: Μια νέα καλλιτεχνική πλατφόρμα στη Θεσσαλονίκη
06.04.2016 11:36
Μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική πλατφόρμα με επίκεντρο την τέχνη της περφόρμανς, το Platformance κάνει την πρώτη του εμφάνιση από τις 9 έως τις 17 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.
Αλληγορίες, Λόγος τρισδιάστατος: έκθεση του Μανόλη Ρωμαντζή στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος
31.03.2016 17:05
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος μας προσκαλεί στην πρώτη ατομική έκθεση γλυπτικής του Μανόλη Ρωμαντζή με τίτλο «ΑΛΛΗΓΟΡΙΕΣ, Λόγος τρισδιάστατος», που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.
Με τον τρόπο του Γ. Σ.: εικαστικό αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη στην Ιανός Αίθουσα Τέχνης
16.03.2016 17:06
Στο πλαίσιο του Μαρτίου ως καθιερωμένου μήνα ποίησης στον Ιανό και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, εγκαινιάζεται στην ΙΑΝΟS Αίθουσα Τέχνης τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 21:00 η ομαδική έκθεση "Με τον τρόπο του Γ.Σ.", ένα εικαστικό αφιέρωμα στον κορυφαίο έλληνα ποιητή, Γιώργο Σεφέρη.