Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

O Craig Bailey στο Baraonda

O Craig Bailey στο Baraonda
Μια εξαιρετική βραδιά με jazz μουσικές από τον κορυφαίο Νεοϋορκέζο σαξοφωνίστα Craig Bailey θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, στο Baraonda.

Η βραδιά θα έχει… άρωμα γυναίκας, αφού θα είναι αφιερωμένη σε γυναίκες μύθους της Jazz σκηνής. O Craig Bailey, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Ray Charles για περισσότερα από 15 χρόνια, θα ταξιδέψει με το ζεστό του ήχο και το λυρισμό του τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που θα έχουν την τύχη να τον ακούσουν ζωντανά.

Η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσει ο καλλιτέχνης με το κοινό του, σίγουρα θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια μοναδική, jazz μουσική εμπειρία. 

Μαζί του η μπάντα του Βασίλη Γούζιου, που κάθε Κυριακή και Δευτέρα εμφανίζεται στο BARAONDA στο πλαίσιο των All That Jazz Nights.

Σχετικές ειδήσεις
Craig Handy & Kirk Lightsey Quartet live στο Half Note
11.10.2016 12:45
Ένα εκπληκτικό γκρουπ, το κουαρτέτο του σαξοφωνίστα Craig Handy και του πιανίστα Kirk Lightsey, με τον Nicola Sabato και τον John Betch, φέρνει ξανά στο προσκήνιο την μουσική και τον θρύλο του μεγάλου σαξοφωνίστα Dexter Gordon.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Ανδρέου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
08.03.2016 15:13
Την πολυαναμενόμενη μουσική συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου θα έχει τη χαρά να παρακολουθήσει το κοινό του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς οι δύο σημαντικοί συνθέτες θα βρεθούν μαζί επί σκηνής τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.
Οι IAMX live στο Piraeus 117 Academy
05.02.2016 14:25
Το σκοτεινό ηχητικό σύμπαν των IAMX θα συναντήσει όσους μύστες της μουσικής τους βρεθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Piraeus Academy.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.