Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

O Craig Bailey στο Baraonda

O Craig Bailey στο Baraonda
Μια εξαιρετική βραδιά με jazz μουσικές από τον κορυφαίο Νεοϋορκέζο σαξοφωνίστα Craig Bailey θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, στο Baraonda.

Η βραδιά θα έχει… άρωμα γυναίκας, αφού θα είναι αφιερωμένη σε γυναίκες μύθους της Jazz σκηνής. O Craig Bailey, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Ray Charles για περισσότερα από 15 χρόνια, θα ταξιδέψει με το ζεστό του ήχο και το λυρισμό του τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που θα έχουν την τύχη να τον ακούσουν ζωντανά.

Η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσει ο καλλιτέχνης με το κοινό του, σίγουρα θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια μοναδική, jazz μουσική εμπειρία. 

Μαζί του η μπάντα του Βασίλη Γούζιου, που κάθε Κυριακή και Δευτέρα εμφανίζεται στο BARAONDA στο πλαίσιο των All That Jazz Nights.

Σχετικές ειδήσεις
Gala: Η μούσα του Salvador Dali. Έρως εμπνευσμένος στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
27.01.2017 14:35
Ένα ακόμα μουσικό αναλόγιο του κύκλου ‘Classic Music Box’, που εμπνεύστηκε και επιμελείται η ηθοποιός, μουσικός και σκηνοθέτης, Μάγδα Μαυρογιάννη, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Craig Handy & Kirk Lightsey Quartet live στο Half Note
11.10.2016 12:45
Ένα εκπληκτικό γκρουπ, το κουαρτέτο του σαξοφωνίστα Craig Handy και του πιανίστα Kirk Lightsey, με τον Nicola Sabato και τον John Betch, φέρνει ξανά στο προσκήνιο την μουσική και τον θρύλο του μεγάλου σαξοφωνίστα Dexter Gordon.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Ανδρέου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
08.03.2016 15:13
Την πολυαναμενόμενη μουσική συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου θα έχει τη χαρά να παρακολουθήσει το κοινό του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς οι δύο σημαντικοί συνθέτες θα βρεθούν μαζί επί σκηνής τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.