Το Επί Κολωνώ, διοργανώνει και φέτος το 3ο καλοκαιρινό φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων με τίτλο Off-Off Athens 3, με χαρακτήρα showcase ανοιχτό στο κοινό, που λαμβάνει χώρα στο φουαγιέ του θεάτρου. Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαϊου έως τις 17 Ιουλίου, ενώ συμμετοχές θα δέχεται μέχρι την 1η Απριλίου.

Ο τίτλος off-off Athens θέλει να υποδηλώσει όχι μόνο τον φυσικό τόπο διεξαγωγής του, σε ένα δηλαδή off-off theater όπως η σκηνή του φουαγιέ μας, αλλά και τον «καλλιτεχνικό τόπο» στον οποίο ανθίζει η δημιουργικότητα αυτών των ομάδων: τον εκτός της καθιερωμένης αθηναϊκής θεατρικής πραγματικότητας τόπο.

Τα δύο προηγούμενα φεστιβάλ είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή και σημείωσαν  τεραστία επιτυχία με πολλές παραστάσεις να συνεχίζονται είτε στο φουαγιέ του θεάτρου είτε σε άλλον χώρο.

Ο χώρος μας, μαζί με τεχνική υποστήριξη, παρέχεται δωρεάν στις θεατρικές ομάδες που συμμετέχουν και η είσοδος για το κοινό είναι 5 €.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ομάδες ή οι μεμονωμένοι καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Off Off Athens παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Επί Κολωνώ ή στην κα Δάφνη Λαρούνη στο 6944 475714 από 1η Μαρτίου 2010 έως 1η Απριλίου 2010.

Οι παραστάσεις πρέπει να έχουν διάρκεια έως 40 λεπτά και ο χώρος παρουσίασής τους θα είναι το φουαγιέ του Επί Κολωνώ.