Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ψευδαίσθηση - illusion

Ψευδαίσθηση - illusion
Η νέα ταινία μικρού μήκους, Ψευδαίσθηση - illusion, του Νίκου Βασιλειάδη είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ , για την αλήθεια και την ψευδαίσθηση. Η πρώτη προβολή της θα γίνει μέσω διαδικτύου, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου. Stay connected!

Όταν το εξωπραγματικό αγγίζει τα όρια του πραγματικού. Όταν ο άνθρωπος αγγίζει την αλήθεια μέσα από μία ψευδαίσθηση. Η κοινή πορεία δύο ανθρώπων που κερδίζουν χρόνο για να περάσουν από την άγνοια στη γνώση του θανάτου.

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννα Μπαλτσάκη, Νίκος Βασιλειάδης. Παίζει η Κατερίνα Σοφρώνη. Εμφανίζονται: Γιάννα Σιδηροπούλου, Γιώργος Κελάζογλου, Κυριάκος Μαυράκος, Roy Fletcher.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νίκος Βασιλειάδης, Μουσική σύνθεση και Ενορχήστρωση: Νεκτάριος Θεοδώρου, Φώτης Οικονόμου . Απόδοση στα αγγλικά: Ιφιγένεια Βασιλειάδου και Roy Fletcher.

Σχετικές ειδήσεις
Illusion, του Σάββα Καρύδα
15.02.2016 11:09
Η ταινία Illusion σε σκηνοθεσία του Σάββα Καρύδα θα προβάλλεται στην Ταινιοθήκη και στην Αλκυονίδα από τις 18 Φεβρουαρίου 2016, από την New Star.
Στην αλλόκοτη χώρα του Ντέιβιντ Λιντς: Αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
08.12.2015 14:21
Το ονειρικό, εκκεντρικό και παράδοξα γοητευτικό κινηματογραφικό σύμπαν του Ντέιβιντ Λιντς / David Lynch ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη μέσα από το αφιέρωμα της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης με τίτλο «Στην αλλόκοτη χώρα του Ντέιβιντ Λιντς», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα Σταύρος Τορνές.
O κινηματογράφος Novacinema Odeon Μαρούσι επιστρέφει
08.12.2015 10:29
Οι κινηματογραφικές αίθουσες της Odeon στον αριθμό 215 της Λεωφόρου Κηφισίας, απέναντι από το Άλσος Συγγρού, ανακαινίστηκαν ριζικά και εξοπλίστηκαν με υπερσύγχρονα συστήματα προβολής για τέλειο ήχο και εικόνα. Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, οι 3 αγαπημένες αίθουσες του Αμαρουσίου άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους, μετά από διακοπή 9 ετών.
Η ταινία «Παίζοντας με την φωτιά» στο φεστιβάλ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Τουρκία
07.12.2015 16:17
Η ταινία της Αννέτας Παπαθανασίου ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ θα είναι η επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας στο φεστιβάλ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που διοργανώνεται από την αντιπροσωπεία της Ερωπαϊκής Ένωσης, στην Τουρκία (5th European Union Human Rights Film Days).
Το Πρόγραμμα, του Στίβεν Φρίαρς
07.12.2015 14:45
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 10 Δεκεμβρίου 2015 την ταινία Το Πρόγραμμα, (THE PROGRAM) του Στίβεν Φρίαρς.