Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Χρυσές δουλειές, του Στήβεν Τόμπσον

Χρυσές δουλειές, του Στήβεν Τόμπσον
Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο Δώμα, από τις 27 Ιανουαρίου 2010, θα παρουσιάζεται η μαύρη κωμωδία του Στήβεν Τόμπσον Χρυσές Δουλειές, σε σκηνοθεσία  και μετάφραση Βασίλη Χριστοφιλάκη, με τον Κώστας Καζανά και τη Δήμητρα Ματσούκα.

Η πίεση γίνεται όλο και πιο ασφυκτική στον όροφο τον χρηματιστών. Εκατομμύρια υπερίπτανται και όλοι είναι έτοιμοι να τα χάσουν ή να τα κερδίσουν.

Μια επίκαιρη μαύρη κωμωδία, γραμμένη από έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους θεατρικούς συγγραφείς της Βρετανίας, οι Χρυσές δουλειές αποκαλύπτουν πόσα μπορούν να θυσιάσουν οι άνθρωποι για να πετύχουν στο πιο απρόβλεπτο επάγγελμα της πόλης…

Μετάφραση-Σκηνοθεσία Βασίλης Χριστοφιλάκης, Σκηνικά-Κοστούμια Μαρία Παπαδοπούλου, Φωτισμοί Γιώργος Φακούρας, Βοηθός σκηνοθέτη Βασιλική Δημητρακοπούλου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Καζανάς, Δήμητρα Ματσούκα, Νέστωρ Κοψιδάς, Σταύρος Σιούλης, Δανάη Σαριδάκη και οι μικροί Νίκος Φασόης και Γιάννης Γονίδης.

Σχετικές ειδήσεις
Κωμωδία μιας άλλης εποχής, του Αλεξέι Αρμπούζωφ, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο Διέλευσις
29.09.2016 16:23
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις παρουσιάζεται από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας, η παράσταση «Κωμωδία μιας άλλης εποχής» του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε μετάφραση απ’ ευθείας από τη ρωσική γλώσσα της Λούλας Γιαννακοπούλου και του Γιούρι Γιαννακόπουλου και σκηνοθεσία Χρυσάνθης Κορνηλίου.
Συρανό ντε Μπερζεράκ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Ηρώδειο
05.08.2016 10:09
Η ηρωική κωμωδία «Συρανό ντε Μπερζεράκ», του Εντμόν Ροστάν σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο και την Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, ολοκληρώνει τη θριαμβευτική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα στο Ηρώδειο την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Συρανό ντε Μπερζεράκ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Θέατρο Δάσους
07.07.2016 16:37
Η μεγάλη επιτυχία που μονοπώλησε δύο θεατρικές περιόδους και γνώρισε την ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν, «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο και την Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Δάσους, στις 25 και 26 Ιουλίου 2016.
Ο Συρανό με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε καλοκαιρινή περιοδεία
26.05.2016 12:12
Η μεγάλη επιτυχία που μονοπώλησε δύο θεατρικές περιόδους και γνώρισε την ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν, «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο και την Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016.
Tο ζήτημα της Φαλακρής τραγουδίστριας του Ευγένιου Ιονέσκο στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες
12.04.2016 11:48
Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός και το «Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες» εγκαινιάζουν «Το Δροσερό Βλέμμα» μια σειρά από εξέχουσες παραστάσεις δημιουργών νέων , άγνωστων στο ευρύ αθηναϊκό κοινό, που οι δουλειές τους προάγουν με ιδιαίτερο τρόπο την θεατρική εμπειρία.