Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Kicking and screaming, A Divine Comedy

Kicking and screaming, A Divine Comedy
Μετά τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, η ομάδα ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Χοροθεάμα και η POLYPLANITY PRODUCTIONS αποφάσισαν να συνεχίσουν τις παραστάσεις του έργου της Αμάλια Μπένετ, Kicking and screaming, A Divine Comedy, στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου.

Το κοινό θα περιπλανηθεί στους ορόφους του ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ σε μία εγκατάσταση/performance/ηχητικό τοπίο, εμπνευσμένο από την σύγχρονη πραγματικότητα.

Η Amalia Bennett σκηνοθετεί μια παράσταση-διαδρομή αντλώντας την έμπνευσή της από εικόνες καταστροφής που εισβάλουν στην καθημερινότητά μας. Μέσα σε ένα μη   θεατρικό περιβάλλον συναντιέται με τον εικαστικό Πάνος Φαμέλης για να δημιουργήσουν από τα υλικά της φθοράς.

Μαζί με τους καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής αναλαμβάνουν να συμπληρώσουν ένα παζλ εικόνων που θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των θεατών. 

Σύλληψη: Αmalia Bennett σε συνεργασία με τον Πάνο Φαμέλη, Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Αmalia Bennett, Εικαστικό Περιβάλλον: Πάνος Φαμέλης, Μουσική Σύνθεση: Δημοσθένης  Γρίβας, Φωτογραφίες : Τάσος Βρεττός.

Ερμηνεύουν: Πάρις Ερωτοκρίτου, Jef Maarawi, Αmalia Bennett, Αθανασία Παπακωνσταντίνου , Έλενα Τοπαλίδου, Πάνος Φαμέλης,  Δήμητρα Χαραλάμπους.

Σχετικές ειδήσεις
Improv Comedy Nights στο Θέατρο Άβατον
01.11.2016 11:09
Για 4η συνεχόμενη σεζόν, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι με τον τίτλο «Improv Comedy – Πολύ Κακές Ιδέες». Οι «Bus και» και οι «Κακές Ιδέες» ανεβαίνουν στη σκηνή και δημιουργούν ολόκληρο το θεατρικό έργο εκείνη τη στιγμή.
Το πρόγραμμα της  Β’ σκηνής Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας για τη νέα σεζόν
22.09.2016 13:52
Η Kart Productions, η σκηνοθέτης Μαρία Ξανθοπουλίδου και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς, αναλαμβάνουν για τη χρονιά που μας έρχεται τη Β΄σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας και παρουσιάζουν ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο με βασικό άξονα θεατρικές παραστάσεις αλλά και παράλληλες δράσεις μουσικής, χορού, video art και σεμιναρίων.
Comedy All Stars by Comedy Lab στο Βεάκειο
01.07.2016 14:50
Το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, υποδέχεται στις 18 Ιουλίου, έναν μίνι μαραθώνιο stand up comedy με καταξιωμένους κωμικούς του είδους.
Gazi comedy summer fiesta στο Θέατρο 104
31.05.2016 11:56
Η κωμωδία γιορτάζει σε ένα 4ημερο εκδηλώσεων με τις καλύτερες, τις πιο πολύχρωμες, τις πιο αστείες και καλοκαιρινές προτάσεις! Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Θεάτρου 104, που θα μοιάζει με… εξωτικό νησί, με φλαμίγκο, φοινικόδεντρα, ανανάδες και σομπρέρο θα απολαύσετε ένα τετραήμερο γεμάτο… γέλιο: με παραστάσεις και κωμικούς που έχετε ήδη δει,με πρεμιέρες και φυσικά με ξένους καλεσμένους! Από τις 12 έως και τις 16 Ιουνίου στο πλαίσιο της πιο κεφάτης γιορτής, της Gazi Comedy Summer Fiesta!
Καλοκαιρινά ραντεβού με...stand up comedy στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος
27.05.2016 15:14
Οι κωμικοί Κώστας και Θανάσης Παπαγεωργίου μαζί με τον φοβερό Αλέξανδρο Τσουβέλα κάνουν stand up comedy στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή του θεάτρου της Ακαδημίας Πλάτωνος, από τη 1 Ιουνίου 2016.