Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

U2 Tribute By The Skelters στο Club του Μύλου

U2 Tribute By The Skelters στο Club του Μύλου
Τέσσερις μήνες μετά την επιτυχημένη εμφάνιση τους στο κατάμεστο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο στην Αθήνα ως support band των ZZ Top, οι Skelters παρουσιάζουν το πρώτο αφιερωμα στους U2 για το 2010, στο Club του Μύλου στις 28 Ιανουαρίου.

Εννιά μήνες πριν την συναυλία των U2 στην Ελλάδα, οι Skelters θα μας ταξιδέψουν με ένα μουσικό αφιέρωμα στην ιστορία του μεγαλύτερου συγκροτήματος αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Ένα γεμάτο show που περιλαμβάνει τραγούδια και video από όλη την καριέρα των U2,  που κανείς δε πρέπει να χάσει! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι…!

Skelters Line Up: Angel: Φωνή , Κιθάρα. Daniel: Ντραμς , Κρουστά, Φωνητικά. Stavros: Κιθάρα, Φωνητικά. Teo: Μπάσο .

Σχετικές ειδήσεις
Tribute to the divas: Αφιέρωμα στις Whitney Houston και Barbra Streisand στο Βασιλικό Θέατρο
02.11.2016 14:50
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. παρουσιάζουν την εκδήλωση Tribute to the divas, ένα αφιέρωμα στη Whitney Houston και την Barbra Streisand, με τις Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά.
“Revive”: Το νέο album των Skelters
11.10.2016 13:15
Οι Skelters επιστρέφουν δυναμικά με το νέο δίσκο τους, το “Revive”, ένα album που σηματοδοτεί την "επαναφορά και αναζωογόνηση" του ήχου της μπάντας μέσω 8 νέων συνθέσεων.
Λάκης Παπαδόπουλος: Ζωντανή ηχογράφηση από το Ηρώδειο
15.07.2016 09:52
Σε ένα κατάμεστο – sold out - Ηρώδειο, τη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, έγινε η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στα παραπάνω από 35 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου στην ελληνική μουσική σκηνή.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.