Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μικρός πρίγκιπας το μιούζικαλ

Μικρός πρίγκιπας το μιούζικαλ
Ο Μικρός Πρίγκιπας θα ανέβει φέτος στις 5 Φεβρουαρίου σε μορφή μιούζικαλ και με τέτοια επεξεργασία που να αφορά και μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις θα κρατήσουν μέχρι τις 28 Μαρτίου, με δωρεάν είσοδο, ενώ τα έσοδα από το πρόγραμμα θα δοθούν στο ΕΛΕΠΑΠ.

Το έργο , μας μιλάει για την διαιώνιση απαρχαιωμένων θεσμών, για τη ματαιοδοξία, για τη πλεονεξία του πλούτου, για τον αλκοολισμό για τη μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε ρομπότ που ακολουθούν εντολές, για τα ψέματα που μας είπαν αυτοί που έγραψαν τα βιβλία της ιστορίας.

Μας μιλάει για τον τρόπο σωτηρίας απʼ όλα αυτά που είναι η εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση, η φιλία, η αγάπη. Μιλάει για την αναζήτηση του νοήματος της ζωής που τις περισσότερες φορές, μας αποκαλύπτεται σε ανθρώπους και σε καταστάσεις που είναι δίπλα μας έστω κι αν εμείς πρέπει να γυρίσουμε ολόκληρο τον κόσμο για να το συνειδητοποιήσουμε.

Η ποίηση, η ομιλία των φυτών και των ζώων, η αθώα περιέργεια, ο εξωτισμός, η περιπέτεια στην έρημο και το σύμπαν  είναι που κάνουν τόσο μαγικό αυτό το έργο. Όλα αυτά εμπλουτισμένα με υπέροχα τραγούδια και πολύ μοντέρνα χορευτικά  αποτελούν τη παράσταση!

Σκηνοθεσία Ιάκωβος Μυλωνάς, Χορογραφίες Έλενα Εvteeva. Παίζουν: Μ. Ηλιάκη, Λιμνιάτη Ρούλα, Δημητριάδου Ελευθερία, Χονδρογιάννη Κατερίνα, Μακρομαρίδου Βέρα, Μ. Αγγέλη, Κ. Βακαλόπουλου, Ν. Βασιλείου, Β. Κολσουζιάν, Τ. Κοσμίδου, Τ. Πατήρης, Κ. Σούμας, Λ. Τσίτας, Φαίη Βώκου, Π. Κουρτέσης, Μ. Τσούτης, Κ. Γιώτη, Λ. Δημητρακοπούλου,Β. Ανδρέου και ο Αντ. Τακτικός.

Σχετικές ειδήσεις
Αθήνα, Γραμμή 1, σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου στη Στέγη
30.01.2017 17:18
Αθήνα, Γραμμή 1: Ένα ξεχωριστό μιούζικαλ για θεατές κάθε ηλικίας, που καταπιάνεται με τη ζωή των νέων σε μια μεγάλη, χαοτική και, συγχρόνως, σαγηνευτική πόλη παρουσιάζεται στη Μικρή Σκηνή της Στέγης.
02.01.2017 12:42
“Acuarela de Tango” είναι ένα θεατρικό μιούζικαλ, δημιουργία του αργεντίνου καλλιτέχνη Ariel Perez. Ένας ηθοποιός, μια χορεύτρια, μια τραγουδίστρια και ένας μουσικός συναντιόνται πάνω στη σκηνή και γίνονται συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι στις αποχρώσεις του τάνγκο.
«Μαίριλυν – Μίλλερ: οι αταίριαστοι» στο θέατρο Άβατον
08.12.2016 11:31
Η μουσικοθεατρική ομάδα «Μιούζικαλ Τσέπης» του Μιχάλη Μητρούση παρουσιάζει την παράσταση: «Μαίριλυν – Μίλλερ: οι αταίριαστοι» στο θέατρο Άβατον.
Ο μικρός Χίτλερ, του Arnold Bernfeld στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
20.09.2016 13:52
Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου η παράσταση Ο μικρός Χίτλερ, αυτή τη φορά στην Κεντρική Σκηνή, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Το Mamma mia έρχεται στο Θέατρο Ακροπόλ!
01.06.2016 13:25
Το «Mamma Mia» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… «μιλάει» ελληνικά!