Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Μικρός πρίγκιπας το μιούζικαλ

Μικρός πρίγκιπας το μιούζικαλ
Ο Μικρός Πρίγκιπας θα ανέβει φέτος στις 5 Φεβρουαρίου σε μορφή μιούζικαλ και με τέτοια επεξεργασία που να αφορά και μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις θα κρατήσουν μέχρι τις 28 Μαρτίου, με δωρεάν είσοδο, ενώ τα έσοδα από το πρόγραμμα θα δοθούν στο ΕΛΕΠΑΠ.

Το έργο , μας μιλάει για την διαιώνιση απαρχαιωμένων θεσμών, για τη ματαιοδοξία, για τη πλεονεξία του πλούτου, για τον αλκοολισμό για τη μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε ρομπότ που ακολουθούν εντολές, για τα ψέματα που μας είπαν αυτοί που έγραψαν τα βιβλία της ιστορίας.

Μας μιλάει για τον τρόπο σωτηρίας απʼ όλα αυτά που είναι η εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση, η φιλία, η αγάπη. Μιλάει για την αναζήτηση του νοήματος της ζωής που τις περισσότερες φορές, μας αποκαλύπτεται σε ανθρώπους και σε καταστάσεις που είναι δίπλα μας έστω κι αν εμείς πρέπει να γυρίσουμε ολόκληρο τον κόσμο για να το συνειδητοποιήσουμε.

Η ποίηση, η ομιλία των φυτών και των ζώων, η αθώα περιέργεια, ο εξωτισμός, η περιπέτεια στην έρημο και το σύμπαν  είναι που κάνουν τόσο μαγικό αυτό το έργο. Όλα αυτά εμπλουτισμένα με υπέροχα τραγούδια και πολύ μοντέρνα χορευτικά  αποτελούν τη παράσταση!

Σκηνοθεσία Ιάκωβος Μυλωνάς, Χορογραφίες Έλενα Εvteeva. Παίζουν: Μ. Ηλιάκη, Λιμνιάτη Ρούλα, Δημητριάδου Ελευθερία, Χονδρογιάννη Κατερίνα, Μακρομαρίδου Βέρα, Μ. Αγγέλη, Κ. Βακαλόπουλου, Ν. Βασιλείου, Β. Κολσουζιάν, Τ. Κοσμίδου, Τ. Πατήρης, Κ. Σούμας, Λ. Τσίτας, Φαίη Βώκου, Π. Κουρτέσης, Μ. Τσούτης, Κ. Γιώτη, Λ. Δημητρακοπούλου,Β. Ανδρέου και ο Αντ. Τακτικός.

Σχετικές ειδήσεις
Ο μικρός Χίτλερ, του Arnold Bernfeld στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
20.09.2016 13:52
Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου η παράσταση Ο μικρός Χίτλερ, αυτή τη φορά στην Κεντρική Σκηνή, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Το Mamma mia έρχεται στο Θέατρο Ακροπόλ!
01.06.2016 13:25
Το «Mamma Mia» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… «μιλάει» ελληνικά!
Μέσα στους ρυθμούς του «Βίκτορ- Βικτόρια»
28.01.2016 12:19
Από 12 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζεται στο θέατρο Πάνθεον το διάσημο «Βίκτορ- Βικτόρια», το οποίο κατέχει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα μιούζικαλ της παγκόσμιας σκηνής. Την διασκευή έχει αναλάβει η Μυρτώ Κοντοβά και τη σκηνοθεσία ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει η Εβελίνα Παπούλια (η οποία έχει αποκτήσει ήδη την αλά Τζούλι Άντριους εμφάνιση), ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης θα υποδυθεί τον Toddy, τον ομοφυλόφιλο μέντορά της.
Το Victor Victoria, στο Θέατρο Πάνθεον
27.01.2016 15:27
Το διάσημο και απολαυστικό μιούζικαλ Βίκτορ Βικτόρια είναι η δεύτερη μεγάλη παραγωγή που φιλοξενείται από τον Φεβρουάριο στο Θέατρο Πάνθεον.
Ο Καναπές από τους The Right Bullets στο Θέατρο 104
25.01.2016 11:57
Η ομάδα Όπερας & Μιούζικαλ The Right Bullets παρουσιάζει το Μιούζικαλ «Ο Καναπές», σε κείμενο της Feli Moschos και τραγούδια από την Ελληνική Ροκ σκηνή, κάθε Κυριακή από 31 Ιανουαρίου 2016 στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου 104 στις 18:30 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.