Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ρόδες επιστρέφουν στο An!

Οι Ρόδες επιστρέφουν στο An!
Για δύο υπέροχα live στην Αθήνα, οι Ρόδες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο την περιοδεία τους στην επαρχία. Εμείς, οι Αθηναίοι, τους ευχαριστούμε!

Για δύο υπέροχα live στην Αθήνα, οι Ρόδες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο την περιοδεία τους στην επαρχία. Εμείς, οι Αθηναίοι, τους ευχαριστούμε!

Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαρτίου το An Club υποδέχεται και πάλι την ελληνική μπάντα φαινόμενο.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από την περιοδεία τους στην επαρχία, επιστρέφουν στην Αθήνα εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στο An Club.

Για δύο ημέρες στο υπόγειο των Εξαρχείων οι Ρόδες υπόσχονται ένα από τα καλύτερα και πιο underground show της πόλης, ξεκινώντας από το hip hop σαν βάση και καταλήγοντας στον σύγχρονο funk και Rock \'n\' Roll ήχο τους.

Δύο μέρες επί δύο ώρες -τουλάχιστον- με τραγούδια από τον πρώτο δίσκο τους, Στη Γιορτή της Φαντασίας, αλλά και τον εξαιρετικό δεύτερο, Silent Disco, με ακόμη πολλές διασκευές από Damien Marley, Rage against the machine, Clash, Prodigy κ.α.

Info
Ρόδες live
Αn Club, Σολωμού 13 - 15, Εξάρχεια
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 12 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
London Afrobeat Collective & Ρόδες United live στο Gagarin
27.12.2016 13:50
Οι London Afrobeat Collective και οι Ρόδες United, ενώνονται για ένα μοναδικό live στο Gagarin.
Oι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.10.2016 10:55
Οι Depeche Mode ανακοινώνουν την “Global Spirit” περιοδεία τους, στο πλαίσιο της οποίας, την Τετάρτη 17 Μαΐου θα βρεθούν στο TerraVibe Park!
Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 10:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.
Οι Γερμανοί kraut rockers Camera σε mini ελληνική περιοδεία
31.03.2016 15:41
Οι Βερολινέζοι Camera επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, μετά από την δυναμική εμφάνιση τους στο Plissken Festival του 2012.
Οι Χαΐνηδες live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 16:42
Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη οι Χαΐνηδες επιστρέφουν για ακόμα μια φορά στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.