Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μια μουσική παράσταση για τις... αμφίβολες μέρες

Μια μουσική παράσταση για τις... αμφίβολες μέρες
O Νίκος Πίτλογλου, ο Μανώλης Χατζημανώλης και η Σοφία Τσέρου παρουσιάζουν στο Art Gallery Cafe τη μουσική παράσταση Αμφίβολες Μέρες, για μία μόνο βραδιά, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, παρέα με τους Μπέτα Τσερσάκη – βιολί και Τάσο Μισιρλή - τσέλο .

Η πόλη αυτή που ξέραμε, κάθε στιγμή αλλάζει… Ένα τολμηρό, επίκαιρο μουσικό ταξίδι, μια διαδρομή από το σκοτεινό blues της πόλης μέχρι τους ήχους της σύγχρονης εξοχής των εργοστασίων.

Η παράσταση περιλαμβάνει τα τραγούδια από το ομότιτλο cd σε μουσική του Νίκου Πιτλόγλου και στίχους του Ανδρέα Ταρνανά, καθώς και από διάφορες δισκογραφικές και myspace συνεργασίες του συνθέτη και των ερμηνευτών.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γκάτσος Που Αγάπησα, για ακόμη μία βραδιά στον
30.12.2016 10:55
Με δύο sold out συναυλίες και μια παράταση υποδέχονται τη νέα χρονιά ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με τη μουσική παράσταση «Ο Γκάτσος Που Αγάπησα».
Το Human Requiem, ο Ύμνος στη ζωή και την αλληλεγγύη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
20.04.2016 14:29
Μια συγκλονιστική μουσική παράσταση, το Human Requiem, παρουσιάζεται τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο πλαίσιο του Κύκλου Αdagio – Μουσική για τις μέρες του Πάσχα, τη Μεγάλη Τρίτη 26 και τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου (ώρα έναρξης 21:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Θάνος Ανεστόπουλος σε μία μουσική παράσταση στο Θέατρο Παλλάς
18.04.2016 10:34
Ο Θάνος Ανεστόπουλος παρουσιάζει στο Θέατρο Παλλάς μία μουσική παράσταση, με τίτλό Από τις ΡΙΖΕΣ ως τα ΑΝΘΗ του καλού..., για μία μόνο ημέρα, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».