Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

The Black Heart Procession solo live στο Rodeo

The Black Heart Procession solo live στο Rodeo
Οι The Black Heart Procession θα συναντήσουν επί σκηνής Rodeo το alter ego του Paulo Zappoli και θα βουτήξουν μέχρι τα άδυτα των Progressive ηρώων Three Mile Pilot -ο Pall Jenkins είναι τραγουδιστής αρχηγός τους. Ακόμα, ο ίδιος ο Jenkins θα μας συστήσει το ανερχόμενο όνομα της rap, Addiquit!

Μόνιμοι πρωταγωνιστές της σειράς 10η Εντολή, οι The Black Heart Procession γράφουν τα πιο σπαρακτικά τραγούδια στον Πλανήτη. Βουτηγμένα σε ένα λυρικό σκότος μιας απερίγραπτης γοητείας, πιο εύθραυστα από αυτά των Tindersticks ή του Nick Cave, παίζουν κρυφτούλι με την θλίψη, την απομόνωση και την απόγνωση, εθίζοντάς μας πλήρως στον επικίνδυνα όμορφο κόσμο τους.

Με το εξαιρετικό άλμπουμ τους The Spell να στοιχειώνει ακόμα τις νύχτες μας αλλά κι ένα ολοκαίνουριο αριστουργηματικό άλμπουμ. Ο frontman του μεγάλου συγκροτήματος, Pall Jenkins έρχεται στην Αθήνα για δύο ζωντανές εμφανίσεις!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
In The Now: Solo άλμπουμ του Barry Gibb
05.10.2016 12:31
Ο θρυλικός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός, Barry Gibb, παρουσιάζει το πρώτο solo άλμπουμ της καριέρας του, In The Now
Ο Steven Wilson live στο Θέατρο Badminton
21.04.2016 14:26
Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!
Οι Black Ducklings live στο Black Duck!
01.03.2016 15:36
Φέτος τις Απόκριες, το Black Duck σας προσκαλεί να φορέσετε την αγαπημένη σας κόκκινη απόχρωση σε όποια μεταμφίεση ή σε όποιο ρούχο και αξεσουάρ επιλέξετε και να έρθετε να διασκεδάσετε με τα «Μαύρα Παπιά» στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του!
Ο Steven Wilson τον Μάιο live στο Θέατρο Badminton
06.11.2015 10:28
Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!