Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Christmas Roots Rock Reggae Party!

Christmas Roots Rock Reggae Party!
Στις 25 Δεκεμβρίου στον ολοκαίνουριο πολυχώρο του Ψυρρή, Μύγα, η Burning productions θα παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο Roots Rock Reggae Party. Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι από την Jamaica που έρχεται μέσα στην καρδιά της Αθήνας!

Συμμετέχουν: Ο SELECTOR PROPAGANJA από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί
σε πολυάριθμα  events με μεγάλους καλλιτέχνες από την Jamaica όπως τον ANTHONY B, τον MICHAEL ROSE και τον RAS DANIEL RAY. Θα μας ταξιδέψει με roots dub και new roots reggae ρυθμούς.

O SELECTOR MANO\'O, ιδρυτής του URM SOUND SYSTEM και μέλος του IRIE ACTION RECORDS-SOUND SYSTEM. Θα μας παρουσιάσει ένα δυνατό roots and dub set!

Ο OUTSPOKEN BROTHER, ένας original roots producer με  επιρροές από την δεκαετία του ‘70 και συνεργασίες με θρυλικούς καλλιτέχνες της reggae μουσικής όπως τον  JAH STITCH , τον EARL ZERO , τον RANKING TREVOR, τον RANKING BARNABA και τον RANKING JOE. Θα ακούσουμε τις καινούριες του  δουλειές σε ένα original roots session.

O OLD JOHN, μέλος του IRIE ACTION SOUND SYSTEM θα βρίσκεται on the mic σε ένα αληθινό Deejay style.

Ο  SELECTOR NESCO, πρώην μέλος του URM SOUND SYSTEM με roots και dub step μουσικές επιλογές!  Οι μουσικές θα ακουστούν από το χειροποίητο SOUND SYSTEM του ΙRIE ACTION.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Polis επιστρέφουν για ένα pop - rock party στο Faust
04.04.2016 12:44
Τελικά θα τριτώσει το.... καλό! Μετά τα δύο υπέρ-επιτυχημένα γεμάτα κόσμο lives τους οι POLIS εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα μοναδικό Rock-Pop Party!
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής
X-MAS Explode Fest with Nightstalker @ An Club
22.12.2015 12:43
Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός έρχεται στο An Club την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, με μερικά απο τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας rock σκηνής: NIGHTSTALKER & special acts: HERITAGE / THE DARKSTAR / CONTRA LIMIT.
Χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party!
16.12.2015 14:10
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ο ΝΕΟΝ και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, οργανώνουν χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party.
Vienna Christmas in Athens στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
07.12.2015 15:39
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30, το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη παρουσιάζει την μουσική παράσταση Vienna Christmas in Athens.