Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Christmas Roots Rock Reggae Party!

Christmas Roots Rock Reggae Party!
Στις 25 Δεκεμβρίου στον ολοκαίνουριο πολυχώρο του Ψυρρή, Μύγα, η Burning productions θα παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο Roots Rock Reggae Party. Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι από την Jamaica που έρχεται μέσα στην καρδιά της Αθήνας!

Συμμετέχουν: Ο SELECTOR PROPAGANJA από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί
σε πολυάριθμα  events με μεγάλους καλλιτέχνες από την Jamaica όπως τον ANTHONY B, τον MICHAEL ROSE και τον RAS DANIEL RAY. Θα μας ταξιδέψει με roots dub και new roots reggae ρυθμούς.

O SELECTOR MANO\'O, ιδρυτής του URM SOUND SYSTEM και μέλος του IRIE ACTION RECORDS-SOUND SYSTEM. Θα μας παρουσιάσει ένα δυνατό roots and dub set!

Ο OUTSPOKEN BROTHER, ένας original roots producer με  επιρροές από την δεκαετία του ‘70 και συνεργασίες με θρυλικούς καλλιτέχνες της reggae μουσικής όπως τον  JAH STITCH , τον EARL ZERO , τον RANKING TREVOR, τον RANKING BARNABA και τον RANKING JOE. Θα ακούσουμε τις καινούριες του  δουλειές σε ένα original roots session.

O OLD JOHN, μέλος του IRIE ACTION SOUND SYSTEM θα βρίσκεται on the mic σε ένα αληθινό Deejay style.

Ο  SELECTOR NESCO, πρώην μέλος του URM SOUND SYSTEM με roots και dub step μουσικές επιλογές!  Οι μουσικές θα ακουστούν από το χειροποίητο SOUND SYSTEM του ΙRIE ACTION.

Σχετικές ειδήσεις
Φουλ του Ρήγα με τον Ρήγα Σκεπετάρη live στο Faust
04.01.2017 14:49
Ο Ρήγας Σκεπετάρης εμφανίζεται στο Faust σε ένα Φουλ του Ρήγα μουσικό ταξίδι, μέσω των ήχων της funk, ska, reggae, jazz,  hip hop και της rock.
Η Georgia Poutous live στο Faust
19.12.2016 10:13
Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Georgia Poutous και η μπάντα της θα έρθουν την Τρίτη στις 27 Δεκεμβρίου στo Faust να μας ταξιδέψουν σε rock-blues-country-folk ρυθμούς, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει covers αλλά και original κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζει!
Η Moka Band σε ένα Christmas Live στο Faust
15.12.2016 11:55
Η Moka Band θα εμφανιστεί για το καθιερωμένο Christmas Live της στο Faust, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016.
Οι Polis επιστρέφουν για ένα pop - rock party στο Faust
04.04.2016 12:44
Τελικά θα τριτώσει το.... καλό! Μετά τα δύο υπέρ-επιτυχημένα γεμάτα κόσμο lives τους οι POLIS εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα μοναδικό Rock-Pop Party!
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής