Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Μια γιορτή με τη Μαρίζα Κωχ

Μια γιορτή με τη Μαρίζα Κωχ

Η Μαρίζα Κωχ με τους συνεργάτες της και τα παιδιά του Εργαστηρίου Βιωματικής Μουσικής, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει στο Metropolis της Πανεπιστημίου, όπου τα παιδιά θα έχουν τη χαρά να τραγουδήσουν μαζί με τη Μαρίζα, τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Στη γιορτή, τα παιδιά της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου Αθηνών, θα πουν τα Βυζαντικά κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα τα συνοδεύσουν σολίστες παραδοσιακών οργάνων.

Στο τέλος της γιορτής η Μαρίζα θα χαρίσει τριγωνάκια σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στη γιορτή.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρίζα Ρίζου ξανά στο Passport για λίγες εμφανίσεις!
24.02.2017 14:22
Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία και τις πρόσφατες, sold out παραστάσεις της, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στο Passport και μας προσκαλεί ξανά, στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της πόλης!
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
18.01.2017 17:04
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους!
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Passport Κεραμεικός - Upstairs
21.10.2016 11:44
Η Μαρίζα Ρίζου γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σας προσκαλεί στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της πόλης, για τέσσερις μόνο βραδιές!
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.